Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#28623 Johny King Előzmény: #27791

Abban tökéletesen igazad van, hogy nagyon komoly árfolyamkarbantartás folyik...

A többiről csak Te tudhatsz...

#28046 Kissherceg Előzmény: #28041

Anno nem véletlen valóban, de már elvesztette jelentőségét... Humet A kategoria... ez olyan, mintha dacia belépne a prémiumba... PErsze...

#28041 Sly-- Előzmény: #28037

Nem azt mondtam, hogy nagy jelentősége van, csak a tárgyi tévedésre hívtam fel a figyelmet. :-))

De egyébként vannak olyan helyzetek, amikor van jelentősége a kategóriáknak, nyilván nem véletlen találták ki őket. Szerintem.

#28037 Kissherceg Előzmény: #27883

Amikor A kategoriás votl esett 70%ot, semmi jelentőssége, haszna kategoriáknak... Humet is A kat... Aztán nézd meg hol tart...

#27883 Sly-- Előzmény: #27879

Mindez szép és jó, azzal az "apró" kis hibával, hogy még mindig "B"-kategóriásként van elkönyvelve a Phylaxia.

Nem kellene ezt jobban tudatosítani nemcsak az újságírók, hanem a befektetők körében?

Várjuk, hogy Alapok belevegyenek, közben meg lehet, hogy nincsenek is kellőképpen tájékoztatva róla...

#27879 hosszhuszár Előzmény: #27806

Sziasztok.

Azért ez nem olyan rossz besorolás:))

Lapunk a kisebb papírok iránt érdeklődő befektetők kedvéért átnézte a B kategóriás cégek eredményeit, és ezek összesítéséből az látszik, hogy rendkívül fájdalmasan érinti a kisebb vállalatokat a világgazdasági válság, mivel a társaságok fele veszteségről volt kénytelen beszámolni.

A tizenöt cégből (nem számolva a méretük alapján inkább A kategóriás, az alsóbb osztályban feltehetőleg csak az enyhébb közzétételi követelmények miatt maradó áramszolgáltatókkal) tíz rontott eredményén, egy társaság profitja stagnált, kettő (a Phylaxia és a Bookline) pedig mérsékelni tudta veszteségét, és mindössze két vállalat, a Konzum és a nemrég a fő tulajdonosok által felvásárolt Fevita tudott javítani.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=404006&place=

#27806 kata311 Előzmény: #27793

a diófa megrémít (mert én se vagyok már fiatalka)

velős az volt, annyit értek, hogy utál füvet nyírni (műfű!!!)

én meg várni utálok jenőbá''

(és dőlt már be építkezés, hajaj)

#27793 mobilizmo Előzmény: #27792

Na,Kata kielégített a válasz?

Szerintem elég velős volt.

Láttad Jenő:Porto-Sporting 7-2 :))

#27791 Keg Jenő Előzmény: #27586

Elnézést Katikám, hogy ilyen későn reagálok. (most vettem észre).

Röviden válaszolva elég annyit írnom, hogy "diófa" story.

Hosszabban fogok: Egy nehéz helyzetben lévő cég, hogyha olyan holding struktúra felé terjeszkedik ami a kivülállók számára meglepő. (pet, rádió, téligumi, takarmány) ott a sokat tapasztaltak előtt felsejlik egy komoly pénzember jelenléte. Itt kérem építkeznek, és keményen(pénzbe kerül) kordában tartják az árfolyamot a későbbi (idén még) nagy emelkedés kivitelezhetősége érdekében. Ezért lett volna fontos az 1000Ft-os névérték.

Lehet, hogy KatámnaK 80m Ft semmi, de én leízzadok töle, pedig nem idegenek tölem a nagyszámok. Opcióspontok... Nincs még itt az ideje, de ne fogadjon rá, hogy nem lesz aktualítása 2010 körül. Nyugodt lehet, a szerettei örülni fognak a mostani vételeinek... Szép napot! Üdv Tomi bácsi aki utál fűvet nyírni. :-)

Üdvözlet az összes Phyl…

#27779 Peti84

Üdvözlet az összes Phylesnek,

úgydöntöttem néhány hete csatlakozok én is ehhez a táborhoz,

hátha egyszer szép lesz a jövő :)

Tetszik ez a fórum, grat a készítőknek.

#27586 kata311 Előzmény: #27310

jenő, mi is komoly erősödést várunk, már mióta

van valami infód, hogy ilyen kitartóan mondogatod?

ha igen. lécci osszad meg

#27307 Tumor Előzmény: #27293

Azé énsem 1ftra várom..Ha lemegy 6ra vagy 5re akkor meg veszek még annyit amennyit csak tudok..De ekkora storyzgatás közepette csak lesz valamiféle rally..talán...