Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: Láncfűrészes pszichopaták

#280722 banyaiz Előzmény: #280715

Vadnyugati stílusban nyomják eddig, páros lábbal rúgják be a kocsmaajtót. Ezzel nem is lenne baj, ha mi lennénk a rettegett banditák, csak nem igazán vagyunk abban a helyzetben, hogy nagyon emberkedjünk sajnos. :D

Mostmár megint lehet néz…

#280559 matyesz

Mostmár megint lehet nézegetni a fanyalgóknak :-) Sztem full shortban van a srác...

Re: nincs cím

#279896 lackok Előzmény: #279886

Nem azt mondom, hogy mást ír...hanem hogy azon a napon írja ki amikor ATH-n van abban a hónapban.

Mert most ez történt.

#279886 matyesz Előzmény: #279882

4 helyen lehet megnézni az aktuális állást, ott sztem nem tud kozmetikázni. Amúgy meg ha van ideje tegye közzé. Ha 2 havonta az sem izgat mert nem nézegetem napi szinten hogy áll.

#279882 lackok Előzmény: #279860

Csak hogy helyén legyen minden...én arra interpelláltam, hogy vajon van-e annyira lelkiismeretes, hogy nem kozmetikázza az adatait mikor eredményt tesz közzé. Mert hogy annak idején pont ez ellen emelt szót a Bef. alapokra, bankokra.

Meglátjuk..ha minden hónapban egyszer (ezt ígérte) közzéteszi az aktuális állást akkor korrekt. Ehhez nekem az kell, hogy minden hónap ugyanazon napján tegye ezt...

Amúgy drukkolok neki...:))

Gyerekek, én raktam be p…

#279782 matyesz

Gyerekek, én raktam be pénzt hozzá, mégsem izgat hogy 2 hónapos időtávon -0,5% a hozam... Lekakálom. 5 év végén legalább duplázza meg a befektetésem és rendben leszünk.

Re: Új pozíció (július 8.)

#279757 lackok Előzmény: #279661

Én az általa kezelt bef.alap hozamáról beszélek, nem a saját pozijairól. Azért akik oda tettek nem azt akarják majd hallani, hogy hú de jó hogy megúsztuk -X%-al...:)

Re: Új pozíció (július 8.)

#279661 matyesz Előzmény: #279642

Kiirta, hiszen Te is tudod. Kit érdekel -0,5% oriási bukta... Hát én örülnék ha az elmúlt egy évet megúsztam volna ennyiből...

Mezikének!!

#279584 Tavasz

Küldtem neked privát levelet,nem tudom hová érkezik technikailag,gondolom a saját levelezésedre.Ha nem kapod meg,kérlek jelezd.halihó

Új pozíció (július 8.)

#279581 Netmaster

TUI részvény CFD shorteladás 7.85-ön. (Tőkeáttétel 10%)