Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

Re: Szabadedzés

#27844 Ozzy_ Előzmény: #27813

Hamiltonnak az az egy esélye volt, ha kockáztat. Nem kiforrott még az a verda.

Én tavaly is nagy esélyesnek tartottam Kubicát most is így van ez. Persze szerencse is kell hozzá, de szerintem ő még bele fog szólni a világbajnoki állásba keményen.

A Adrian Newey meg ahol megjelenik ott ütős autók készülnek. Most éppen a Red Bullnál. De anno Damon Hill, Jacques Villeneuve a Williamsnél, aztán meg Mika Hakkinen a McLarennél is az ő általa tervezett autóban lett világbajnok. Arról nem is beszélve, hogy Coultharddal közösen szét alázták a mezőnyt egész évben, de az is lehet, hogy két évig. Szerintem a Forma1 legjobb mérnöke. Ha őt meg tudta volna szerezni Ross Brawn, akkor 18 zavaró autó lenne a pályán, meg 2 aki nyeri a futamokat.

Összefoglalva: A két Brawn, a két Red Bull, meg Kubica azok akik idén beleszólhatnak a világbajnokság végén a dobogós helyekbe szerintem.

A többiek csak ki be pakolják a KERS-t, meg próbálják kifejleszteni az új diffúzorukat. De mivel tesztelni nem lehet a szimulációkra vannak utalva....

#27829 kerikoma Előzmény: #27801

A Barwn csapatnak, ha bele gondolok nagyon nagy mázlija volt idáig! Az első futamon, ha Vettel és Kubica nem rongyol össze, akkor Button(a kedvencem) szerintem nem lett volna első, mert Kubica nagyon ment és jó volt a gumi választása. Így Barichello sem lett volna második! Persze ez a sok volna nem volna, nem is tudom mi volna:)))). Tehát szvsz itt még bármi lehet! A második futam teljes káosz az eső miatt, és Vettel büntetése is a Brawn csapatnak ismét szerencsét hozott! Persze a jó csapatnak szerencséje is van, de ez nem lesz mindíg így! Kemény futamok lesznek az biztos és ha a Brawn hozza a dobogót mindíg akkor tényleg nem lesz ellenfele, de nekik is vissza van még a technikai probléma és nem mindíg lesz nekik szerencséjük. Mondjuk Brawn az egy szuper komputer és a Button nagyon sokat köszönhet neki, főleg amikor lehetetlen helyzetek vannak.

Annak idején Schumacher is neki köszönhette nagyon sokszor a világbajnoki első helyét!

Ne keseredj el! Lesznek még jó futamok!!!!

#27813 kerikoma Előzmény: #27785

Látod Hamilton is brutálisan ment a versenyen. Ez a gyerek is nagyon tud! Igaz kockáztatott nagyon sokat, de le a kalappal elötte! Nem adta fel egy egy percre sem! Hányszor kipördült és még akkor is nyomta neki. Na nem véletelenül lett világbajnok az biztos! És most is azt mondom, hogy nagyon hamar fel fognak zárkózni és ezért is lesz nagyon izgazlmas az idei világbajnokság.

Hajrá mindenki!!

#27798 kerikoma Előzmény: #27790

Csak várd meg a végét! A többiek is fel fognak zárkózni szépen és változatos lesz az első három hely a futamokon. Látod, most kettős red-bull. Jövőhéten lehet megint mások lesznek! Szerintem most az igazi az F1!

Kinai nagydij

#27794 Kardj

Eső szél van minden safety car mögül indulnak

#27790 W-124 Előzmény: #27784

Izgalmas!?Így legalább csak egy csapat esélyes,mert a brawn most is nehezebb mint a red bull,szóval ha így haladnak fél évadnál meglesz nekik a vb...

Legfeljebb évad felétől már nem nézzük;-)

#27784 kerikoma Előzmény: #27777

Dehát kérdem én, nem jó ez nekünk? Ezt vártuk! Végre izgalmas az F1! És ez a Vettel gyerek nem semmi csávó az biztos! De azért a Brawn csapat nagyon sunnyog. Holnap szerintem meglepetés lesz és a dobogón lesznek:))))

#27777 hosszhuszár Előzmény: #27773

börninek ez a legnagyobb üzlet........és mindent megtesz annak érdekében, hogy jól jövedelmezen.

ha a nagycsapatokat, most háttérbe kell szorítani, hát megteszi.........

ez van.

#27763 hosszhuszár Előzmény: #27761

Vagy csak Börni úr ügyesen írta meg a forgatókönyvet.

Jöjjenek a kisebb csapatok nézői is szép számmal, ne csak a nagyokéi.

Ez is csak egyfajta üzlet, itt miért ne lehetne mutyi, főleg úgy, hogy itt még királyság van :))))

#27761 W-124 Előzmény: #27756

A végére sem ért a körnek ,valószínűleg Briatore már a versenybíróknál kopogtatott ..:-)

#27756 kelvin Előzmény: #27754

Leigázta a népet :-)

2 kört ment és mindenki alul maradt

Lesz itt felülvizsgálati kérelem

#27745 Kissherceg Előzmény: #27675

ez kétségtelen sajnos :(

Viszont mini Vettel kocsija red bullal megy, vizsgálódni kéne...

#27675 W-124 Előzmény: #27109

http://www.vezess.hu/forma1/f1_megbukott_kers/18389/

Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de nekem ez az egész kezd vicc kategóriába kerülni.

Egyre kevésbé nézem szívesen(büntetés büntetés hátán-útólag),eza képmutatás is a kőltségcsökkentésről,meg,hogy minél izgalmasabb legyen(nézettség),átesnek a ló túloldalára,szerintem..

#27604 kerikoma Előzmény: #27109

Nem követtem az eseményeket, de érdekes lesz. Majd reggel meglátjuk az időmérőn, ki hogyan rafkózott. A többség felkészült az új diffuzorra az biztos!

A KERS jó játék lesz, csak nem tudják a súlyát elosztani normálisan az autókon és itt minden deka számít, hogy hol van!