Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#274738 rbbj11 Előzmény: #274730

nagyon magas az a ló :)

És itt az ideje, h. itt is beszüntessem a megszólalásaimat :)

#274733 concorder Előzmény: #274731

hát igen itthon hnap pánik lesz...de lesz olyan papír ami fronton marad a héten...

és még lesz egy bevezetés is a héten.... nah arra leszek kiváncsi h ilyen hangulatban h fogják az uj papírokat bevezetni...

#274731 JP Előzmény: #274675

Hát öregem, a te pakkod esélyes rá, hogy megnyissa az újabb frontot a papírban.

Minden egyes brókercégnek, amelyiken keresztül lehet Phylaxia részvényekkel kereskedni, kötelezségük lenne minden egyes tranzakció előtt hatalmas betükkel olvashatóvá tenniük a spekáknak, hogy "Vigyázz, mert rálépsz: AKNAMEZŐ" , hatalmas felkiáltójellel a végén ! Most Schiller, heroikus verse jut eszembe, a "harcmezőn". Szép vers.

#274730 concorder Előzmény: #274725

hülye aki nem vette észre h az volt márcuisban itthon ami 2007 szeptemberében:)

az miylen hülye volt aki szarrá vette az otpt 700 fölött:D azon csak röhögtem h mennyi a vak:)

meg határidős index és fedezetként szokás használni:)

miért zárjam ha fedezetként használom?:)

#274725 rbbj11 Előzmény: #274708

jól van, utólag könnyű rámondani, mit lehetett megjátszani :) De míg forintozol ezekben a kiszámítható papperekben, otp-vel meg lehetett játszani pl. 2000-6000 kört, sőt, utána 1000 Ft-ot lefelé is ;)

Még szerencse, hogy az átlagod hatiban majdnem egybeesik a csúccsal, és szerencse, hogy azóta is tartod. :) Vagy zsenialitás? :)))))

#274708 concorder Előzmény: #274698

genyám nincs:D

azt is csak forintozásra lehet használni:D

szépen meglehetett játszani a 340-400at kb 5ször idén:)

igaz kétszer lemaradtam róla:D

közben fedezésre van hati shortom 25500as átlaggal szal jól elvok így is:D

jah és a genyában hnap is lesz egy rally:)

pénteken meg linamar rally:)

jah és eddig ugynézki mátul beszélhetünk medvepiacról:)

#274698 rbbj11 Előzmény: #274697

phyllel régi ismeretségem van :D Főleg a fórumozóival, még pár évvel ezelőttról, pf-ről :) Mindig megbotránkozást okozott, mikor bekiabáltam, hogy a phyl feleződik majd ismét :)

Legutóbb azt írtam, hogy a felszorzás egyetlen lényege, h. újra leeshessen 25ig :D Jó úton halad afelé.. :) De ennek a rv-nek fanatikus pénzégető hívei vannak. De hát tegye mindenki, mindig kell balek is legyen a világban :S

látom, genesisben is tevékeny vagy :))) Az is szuper papír, még 2000 törésekor mondtam, h. 500 fix jön. Mit kaptam azért is annak idején :D

Szumma szummárum nosztalgiából írok ezekbe a topikokba néha

#274697 concorder Előzmény: #274695

majd én azt eldöntöm mi jövedelmező hosszútávon;)

am meg inkább a hatiba írj mert az megy neked ha jól láttam:)

#274696 rbbj11 Előzmény: #274688

az ima is sokat használ tőzsdézés során... tudom, senki nem kért segítséget, de olyan rossz ezt olvasni :(

#274695 rbbj11 Előzmény: #274690

forintozás biztos jó egy medvepiac esetlegesen kellős közepén, egy mérsékelten illikvid papírral. :) De én mindenkinek mindent elhiszek ;) Azt is, h. 6/8 a találati arány, meg mindent :) Miért ne lehetne annyi? De a jövedelmezőségét már hosszú távon kétlem ennek a módszernek. De végülis ez mindegy is, nem számít sokat a véleményem ezen a fórumon.

#274690 concorder Előzmény: #274687

ez csak egy spekivétel volt! mondtam h forintozok a papírral és eddig 8 forintozásból 6 bejött..

ugy gondolom nem rossz az arány...

szal olvass többet és figyelmesebben;)

http://stocklandyard.hu/forum/locatepost/274204

ebben nem az van h nem veszek bele sosem:)

ott van egy mondtad h már csak forintozásra jó semmi többre:)

mégegyszer mondom olvass figyelmesebben:)

#274687 rbbj11 Előzmény: #274675

2010.06.29 20:43- i hsz-edben még úgy hangzott, sose veszel belőle. Erre egyben 60.000 Db-ot? Érdekes, újonc meggondolatlan ugrabugrának hangzik.

#274686 JP Előzmény: #274666

Áh, én ezt nem bírom végighallgatni. Nem nekem valók az ilyen beszédek.Majd lesz valami valahogyan, azt kész.

#274675 concorder Előzmény: #274667

belevettem ma spekire 60K-t.... nem tom jó ötlet-e volt:)

majd hnap kiderül.... ha semmi mozgás dobom:)

az adást hallgatva sok jóval nem kecsegtet... hozzák majd a sok szart a tőzsdére aztán 1 év alatt minden megfeleződik:D

#274667 Sly-- Előzmény: #274666

Ja, és ami még lényeg lehet, hogy a jövő héten eladják a Visonkában lévő 49% -os részesedésüket jó pénzért egy stratégiai befektetőnek, aki az energetikából jön. (Remélem, nem a KEG-lesz az)

Szóval ezen események várhatóak a jövő héten.

#274666 Sly-- Előzmény: #274464

Meg lehet hallgatni már az interjút a GR-en. (Gyakorlatilag elég csak a 2. részt)

http://www.gazdasagiradio.hu/vendeg/50370/

JP, azt állítják, holnapután mennek Erdélybe tárgyalni helyi rádiókkal. Nagyon gyorsan 15 millió magyar rádiója akarnak lenni. Mit hallani efelől ott fennt a helyen? :-)

#274464 JP Előzmény: #274456

Ami pedig a belsőinfókat illeti: hát kering mostanában néhány :-) ...... ne tegyétek rá a nyakatokat, hogy úgy is lesz az megtörténve! :-)) Felejtsétek el! :-)