Katóca, Buxerbá, Bajkuszka! Köszönöm a személyes jókívánságokat! :-)
Katóca, Buxerbá, Bajkuszka! Köszönöm a személyes jókívánságokat! :-)
miért lenne szívás?:):) annak csak örülnöd kéne:)
de felejtős h erre rally lesz:)
majd hnap lehet egy felfüggös rally
lassan lehet hogy elkezdem megint gyűjtögetni a Phylt :D
meg akartam mondjuk várni míg OTP lemegy 3500 -ra..lesz egy nagy pánik..alsó limitre lemegy egykétszer..akkor kell venni..
tavaly nagyon szépen lehetett fogni vele amikor megduplázódott 3 nap alatt.
Erre most lenne egy rally, az lenne ám a szívás...:-))
http://bet.hu/newkibdata/104602314/PHYL.reszesedesBankar20100630.pdf
Mondtam én h a következő bejelentés az lesz h eladott a bankár holding és 5%alá megy!:)
Keg is gyönyörű!!! 240!! felfügg!!! - 11%!!!:)
Talán valaki meghallotta a sok imádságot és megfogja azt az 57-et JP.
Isten éltesse sokáig SIR! :-)
Mindig örömmel olvasom a gondalatait! Köszönet!
A KÖZTÁRSASÁGI elnök is pali! :-)) Sok boldogságot!
jp-kém, nagyon boldog névnapot, jó egészséget kiívánok
és a többi péterpálnak is...:))
Szegényke Slyka. Elég, hogy egy unalmas meccs menjen a tv-ben, és máris egyedül marad itt veled a vitában :-)
Mért ne sírjon, itt 60 alatt ? A sírás egészséges, ez majdnem köztudott.
Semmi új nincs abban, hogy egy medve piac uborkaszezonja kellős közepén ,egy junk papír gyenge mint a harmat. MInt már írtam, a fél házamat sem tolnám bele, de a mai közlemény abszolut nem negatív minősítésü... de egy medve piac uborkaszezonja kellős közepén - ezen a fórumon legalábbis - senki sem vár tőle hajmeresztő folytatást, USA tőzsdék zárásától függetlenül. A szitu a mai közlemény körül csak azért nem felemelő, mivel a KEG-es SJ már nincsen nyeregben, pedig Orbánékkal nem lett volna rossz üzlet, ha marad. A KEG papírok ráadásul nyomott áron kelendőek, és, hogy pénzreváltsák az apportos részvényeket, csak méginkább nyomott áron lehet megtenniük. Ezért inkább a KEG részvényeseknek gond, akik már így is bukóval ücsörögnek benne.
akkor ha jó neked ez a 60 forint alatti árfolyamgondoskodás akkor légy boldog és ne sírj h megint 60 alatt van:)
Az, hogy lapátolnak át egy kis KEG-részvényt ide-oda, az nem feltétlenül rossz, előbb megszabadulnak a KEG-től, másrészt Műsor-Hang Zrt. alaptőkéjébe névértéken van beleszámítva a KEG-részvény, ez sem feltétlenül rossz. (Mondjuk jobb lett volna, ha el tudják adni és kp.-ban emelnek tőkét). Nem Phylaxia-részvénnyel emelnek tőkét, és nem azt higítják tovább ez mindenképpen jó jel.
Az árfolyam is érdekli Őket, épp ezért van 60 Ft alatt....
az h apportálnak orrba szájba az sztem pont h még nagyobb bizalomvesztésre ad okot... semmi bíztató nincs ebben a cégben!
econet apport nélkül is tudott rádiót szerezni, pedig egy veszteséges xar cég...
a phyl csak iylen mocsokos apportokkal akar meg tud előre jutni?? sztem ez inkább szánalmas mint bizalom gerjesztő...engem nem győzek meg!
számomra ez a papír már csak forintozásra jó semmi többre:)
a másik meg az árfolyamo nem érdekli őket... ha érdekelné őket akkor nem lenne megint 60 alatt....
Nem tudom. A lényeg, hogy stratégiát váltottak, majd mindennap egy hír a BÉT-en, rádiós interjúk, apró léptekkel próbálják visszaszerezni a bizalmat (azt mondjuk iszonyat nehéz lesz), aztán csak lesz egyszer valami komolyabb dolog is, ami az árfolyamra is hatással lesz..., talán...
Mindenesetre annál jobb, mint amikor hosszú hónapokig meg sem szólaltak, azt se tudtuk, élnek-e vagy halnak.