ez mindenhonnan lemaradt:
Amerikai Chicago Fed Index: 0,21 pont- elörejelzés: 0,32 pont
Májusi amerikai Chicago Fed Index: 0,21 pont- elörejelzés: 0,32 pont- elözö havi érték: 0,29 pont. Részletek következnek
ez mindenhonnan lemaradt:
Amerikai Chicago Fed Index: 0,21 pont- elörejelzés: 0,32 pont
Májusi amerikai Chicago Fed Index: 0,21 pont- elörejelzés: 0,32 pont- elözö havi érték: 0,29 pont. Részletek következnek
Sehol senki? Zöld adatokra beadták a jenkik magukat? Mit is vetít ez előre? Zárásunk után jól megveszik magukat.
Meg a G20-on sem történt semmi, csak még több lett a bizonytalanság! Bankadót nem egységesítik, minden ország maga hozhatja meg a döntés ez ügyben!
igen, forintot egész nyitás óta adják...nem csoda hogy az OTP is lefele kezdett menni
most vettem csak észre...eddig nem is tűnt fel...de a határidőnek a forgalmát nem adják hozzá a BÉT forgalmához ?
mindig igy volt ez ? vagy csak én nem vettem észre ?
Kis cégekből nem is lesz soha normális papír, még a nagyok is bóvli módjára viselkednek itthon nem ritkán.
Ma úgy néz ki eddig nyugi van. Kicsit tartok tőle, hogy még felfelé kanyarodhat... "a nem történik semmi, akkor nincs rossz, tehát minden jó" piaci elméletből kiindulva. :))
Mondjuk a HUF mai mozgásából eddig nem ez néz ki.
a forgalom 90 % át az OTP adta eddig....
nagy a pangás a piacon..az a baj hogy kis cégek nem bővítenek, vagy nem használják a tőzsdét új papírok jegyzésére..nem látnak benne fantáziát tán ?
Én is zártam a shortjaim nagy részét 21240-21130 között. De minden emelkedést shotnyitásra fogok használni valószínűleg. Addig napon bévül kicsi longok. Aztán majd kiderűl mi lesz belőle?
nem akar még bezuhanni 21000 alá...majd ha USA délután esetleg lemegy..de lehet hogy csak szerdán, kedden fog lemenni...
Szép kis nyitó volt, közel 5% volt a KT nyitáskor!
Adni meg nem mertem :(
Jó étvágyat,nagyon ragaszkodunk ehhez a 21e feletti szinthez,lesz ebből szép nagy zakkantyú csak győzzük kivárni....
azthiszem ma elég lassú keresekedés lesz itt...megyek is reggelizni azthiszem.
SP már kis pluszban :-)
de végülis annak is örülhetünk hogy a G20 -ak után nem másfél százalékos pluszban járnak...
ez annak tudható be hogy eseménytelenül telt a találkozó...ez azért bíztató a shortosok számára.