Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#283442 joco9 Előzmény: #283441

Ja hogy nem voltak arra felkészülve hogy Massa ilyen jól rajtól hát az gáz mert ugye kerékcserénél is lehet kicsit furcsán cserélni és csak 2 másodpercet kellett volna tévedni na mindegy ezek balfa szok és kész !Csendesen megoldani ennyi semmi több .

#283441 joco9 Előzmény: #283431

Ez igaz de van olyan hogy szabály az pedig azt mondja ki hogy nincs csapat utasítás pont

#283431 Waszeitung Előzmény: #283427

Én is sajnálom Massát,de ugye mki az vb címre hajt,egyéniben is és csapatban is,így célszerű belátni hogy lehet ez az 5 pont fog hiányozni év végén ha Massa nem engedi el Fernandót,így me g kellett hogy játszák ezt...

Ha úgy nézzük év elején mindketten 0 pontról indultak,Alonso mégis ennyivel jobban áll,kíváncsi lettem volna hogy fordított helyzetben ha a spanyol nem engedi el Massát akkor mit szólt volna a brazil,mert ugye akkor meg az lett volna az Ő szempontjából magától érthetődő.

Szval lehet dumálni hogy nem volt korrekt,de egy,a csapata érdekeit néző pilótának be kell látnia hogy ennek meg kellett történnie.

#274446 Waszeitung Előzmény: #274269

Én bízom benne nagyon,hogy látjuk még párszor pezsgőt locsolni,hiába mondják a mezőnyhöz képest idősnek,azért a VB címeket nem a legyek hordták össze :D

Ha most elkezdenek rágyúrni a következő évre akkor talán összeáll a verda is.

#273501 joco9 Előzmény: #273486

Utána meg győzködték Rosberget hogy lassítson hogy a haver mögé kerüljön de az meg nem lassított (lehet ki is rúgják ) szóval ez most szánalmas futam volt a mercitől

#273486 zeeh_ Előzmény: #273479

...és Ross Brawn?????

Gyönyörűen elszúrták M. Schumacher versenyét. Ekkora ostoba hibát elkövetni...

3. helyről vissza a 19-re, áááá...

Persze utólag meglesz majd a magyarázat, de a Merci vélhetően igencsak le fogja cseszni Brawnt teljesen jogosan.