Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: jk

#272962 Waszeitung Előzmény: #272955

Össze kell magát szednie esésügyileg ha labdába akar rúgni a fórumozók kegyeiért :D

Bár szívem szerint vinném tovább hétfőre,de jobban érezném magam ha kicsit lentebb kerülnénk,bár tudom ez itt nem szempont,lehet célszerű lenne egy tipp topikot nyitni G20 al kapcsolatosan hogy mekkora réssel nyitunk és melyik irányba :D

Hali Zabás,nyugi semmiről nem maradtál le az elmúlt 2 hétben...

üdv, végre jó a gépe :) …

#272959 Zabás

üdv, végre jó a gépe :)

El is aludtam miatta, késő estig... stb ez nem ide való

Amit ide akartam, a hati mit össze nem tornázik az 500-as rúd körül!

Nem véletlenül!!!

Rúdtáncosnál is csak a pénzt lehet égetni, meg itt is :((

jk

#272954 Waszeitung

Jó lenne ha délig beszakadnánk 21e-ig mert délután más programom van mint itt káromkodni hogy miért nem esik :DD

Re: nincs cím

#272929 Kissherceg Előzmény: #272926

az meg a másik, ilyen se volt a történelemben :D 650 felett lehet talán shortokra stoppot tenni, 350 alatt longokra. kt változás miatt bmikor benne van mindkettő:D

#272920 Hathor Előzmény: #272914

Akkor mehetünk fel..

megyünk is.

fxpron demoban 70%hasznot csináltam egy hét alatt.

Könnyű vaktába dobálni a pozikat félelem nélkül, és ülni a 30Ks buktában, utána visszajött duplával.

#272904 Kissherceg Előzmény: #272899

nem emelkedtünk annyit szvsz, azért kicsit torz a kép sztm remek ez a 200 alatti kt, beszarás...

#272900 Alex74 Előzmény: #272892

Tegnap néztem USÁ-t, nem aggódtam annyira a long miatt, a bankadó meg talán mellettem van

Teszek be egy stoppot valahova és nézem, hogy onnan majd fordul :o)

#272899 Waszeitung Előzmény: #272895

Már előre dörzsölöm a tenyerem hogy mekkorát fogunk egyszercsak pikkpakk esni,mert amit a napokban csinálnak buxival az egészen elképesztő....