Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

21300-on sokan állnak el…

#272889 Alex74

21300-on sokan állnak eladással

kíváncsi vagyok

Re: nincs cím

#272843 Waszeitung Előzmény: #272827

Köszi Bud,ha kérhetném futikat is számold bele :D

Ha minden igaz holnap déltől nem leszek + hétvégén G20,egyenlőre az a tervem hogy minden shortot viszek tovább hétfőre,bár nyugodtabb lennék ha holnap magyar piac is lejjebb keveredne,amennyiben meg szeretnék menteni a világot,bár sorminta alapján most kb réssel le nyitás a vszínű hétfőre,annyira gyúr mki a megmentősdire....

#272833 kerikoma Előzmény: #272827

Ezt jól ki számoltad.... :D Én most már lentebb várom azért, de reggel döntök mit állítok be....

#272832 BudFox Előzmény: #272771

nemtudom...lehet hogy jó ötlettel akarnak a G20 -ak kiállni de a piac majd ezt is negatívnak fogja venni..mert "átlátunk a szitán", és nem hazudhatnak már többet..jelszóval elkezd esni megint...

nem tudom..

Holnap, ha hazaérek zárás előtt..eldöntöm mit csinálok.

#272817 kerikoma Előzmény: #272816

Hát van rá esély az utóbbi hetek tapasztalatából kiindúlva...No mindegy reggel döntök, mert hétvégére nagyon nem akarok poziba maradni....

Akpo lehet igazad van és nem tudnak nagy megmentést előadni, de már jobb félni.... Bár azon gondolkodhatnék 25 K-nál, hogy mennyivel longoljam tovább.... Talán jobb világ lenne....

#272814 kerikoma Előzmény: #272768

:D:D

Mit csináljak reggel? 8-kor már nem leszek.. ki kéne szállni a shortból valahogy, ahogy látom usákiát, van rá esély kicsi tankolás árára....Vagy várjuk meg Egon 17 K-s beárazását?:D

#272809 Kezdő Előzmény: #272789

Fiúk, azért látom, figyeltek rám... Ez olyan szívmelengető :-)

A notebook megvan, megvettem a múltkori záráskor. Egy 13"-os erőmű, 4G RAM-mal I5-ös processzorral, papíron 12 órás üzemideje van akkumulátorról, nagyon klassz.

Azért baj is van, 64 bites Windows-t adtak vele, amin nem fut a számlázóm, (pontosabban a Microsoft SQL szervere :-) ) és az Erste rendszere is elszáll, amikor elad vagy vesz. Két apróság :-) De feltettem egy 32 bitest, így most minden OK.

Herceg, tudom, notebook topic, de biztos megbocsájtasz :-)

#272803 Kezdő Előzmény: #272739

Amúgy töröltél már ki valaha valamit? Vagy mindig megbocsájtasz azért? :-)

#272773 concorder Előzmény: #272771

az nem lenne jó a világnak ha mondjuk a hétvégén kihoznának egy olyan döntést amire a piac esni fog, mert az azt jelenti h vmi nagy hülyeséget csináltak/csinálnak/fognak csinálni...

#272771 Kezdő Előzmény: #272698

Volt már olyan, hogy nem világmegmentő tervvel álltak elő? Komolyan kérdem, rövid "karrierem" során még csak az utóbbit láttam... Van realitása annak, hogy összeülnek, és olyasmivel állnak fel, ami után esni kezdünk?

Nekem nem tűnik valószínűnek az utóbbi...

#272768 concorder Előzmény: #272766

hogy oda vagy:D

gratulálok az észrevételedhez:)

gyorsan írtam mint lyonell;)

neked is volt már helyesírási problémád:P kezdő:D