Concorder a kint szót két hozzászólásában is rosszul, két n-nel írta (kinnt). Ha a hozzászólásokban rákerestek a kinnt szóra, akkor eléggé leszűkül a kör :-)
Concorder a kint szót két hozzászólásában is rosszul, két n-nel írta (kinnt). Ha a hozzászólásokban rákerestek a kinnt szóra, akkor eléggé leszűkül a kör :-)
A te dolgod lenyomni. Ha jol emlkeszem, a multkori kulfoldi utad jo omen volt a shortosoknak. :)
annyira nem érek rá
Látod csak humiztam, és mindíg pártolom az elved: téma szerinti topikba írjunk.
Rakd át, ne töröld! o)))
szerinted kitörlöm? :)
Szerinted ez nem befolyásolja a buxlit, má peg akkor ontopik.
o))
ok.
;<))
no keressük meg az aktuális topikokat fiatalok :)
Köszi!!
Jut eszembe ráismerek, a balhénál már előszedtem, de elfelejtettem.
Jobban fidelek.
Ezt én nem látom át, csak egy éve kezdtem így börselommal foglalkozni, mindenre figyelek amiket itt látok. Ideje tudom a kanyikat is figyelni kell arányok, stb.
Arra gondolok a görög balhét már a múltkor beárazták, most csak kisebb érzékelés lesz? Meg egyáltalán mi ez a nyűglődés.
az euro egész jól tartja magát ahhoz képest h görög államcsődről beszélünk meg azt árazza a piac... érdekes... az euro már beárazta vna?
De mondom, nem vártam ekkora lekötést, és nem olvastam akkor még a hírt amit az előbb betettem.
:(
alex - az más..akkor nem akkora a kockázat.
No ja...egész nap figyelgettem a spanyol meg a görög indexet...görög -3,8 % on volt..ezért is voltam nyugodt..
Itt a lepedőm:
..Egyre egyértelműbben görög államcsődöt áraz a piac, az ország csődkockázatát mérő CDS hihetetlen ütemben kezdett emelkedni csütörtökön. Délelőtt még csak arról szóltak a hírek, hogy a görög eszközök kockázati felára soha nem látott magasságba, 970 bázispontra emelkedett, azóta azonban további 1 százalékpontot ugrott a görög CDS, amely most 1077-nél jár.....
beálltam eladni, de nem vitték el záróban. 1 konti
legalább nem 50 :o)
csak azt ne mond hogy lonba maradtál..persze messze még a holnap reggel