Sztem semmi ujat nem tudnak mondani + mar a multkor sem tombolt az egyetertes a "hogyan mentsuk meg a vilagot" temaban.
Amugy ha vilagmegmentes lesz, akkor holnap elotte biztos esik a BUX egy 1000-est. :)
Sztem semmi ujat nem tudnak mondani + mar a multkor sem tombolt az egyetertes a "hogyan mentsuk meg a vilagot" temaban.
Amugy ha vilagmegmentes lesz, akkor holnap elotte biztos esik a BUX egy 1000-est. :)
nemtom', de most van egy olyan érzésem hogy ráhúzzák a vizes lepedőt az EU -ra..és akkor itthon szakadás lesz...
remélem nem állnak elő még egy világmegmentő tervvel....
Bennmaradt 500 es 550 kozott 700 kontinal tobb elado. Hmmm...
Short jon tovabb nekem is.
shortom van és holnap nem leszek.... reggelig ki kell valamit törpöljek, mert hétvégén ha a gazdasági nagyhatalmak valami jót nyögnek be, akkor hétfőn shortos vérünk folyni fog....
én végül kiálltam a könyvből..lehet hogy jól is tettem igy...
jól lenyomták a végére..600 k maradt az ötös könyvben még eladó..ez azért szokatlan..alsó limitre szokták tenni az ilyen nagy adagokat.
értelmetlen volt ,de legalább jó lett a nyitóshortom 550-es zárással
fagyipénz azért megvan rajta
Shortod van? Én tartom továbbra is. Tömésre tippelek mára a könyvben maradt eladói mennyiséget nézve! :)
beálltam zárni, de nem vitték el. ritka értelmetlen nap volt...
stopomat nem érte el.... nem tudom, hogy örüljek -e? holnap meglátjuk...
Ha ez megnyugtat volt egy ötszázas pakk is :D
Short jön velem tovább,decemberig csak törjük ez a 21500at....
számomra is, nem tudom miért van, de 600-on is 100 vételen
Nekem te gyanús vagy....te már voltál itt más néven....21-én regisztráltál....mégis tudod "lyonell" előéletét hetekre visszamenőleg...:)
szerintem ez csak a zárásunk előtti USA felhúzás..amint bezártunk USA lezuhan...de ez csak megérzés.
Fél órája vesznek mindent itthon...érthetetlen számomra!
Agyam eldobom, komolyan, ma nem volt egy túl izgi nap a napi max és min között is csak 280 pont van!
míg a Prompton 332 pont siralmas
Ellen voodoo zom :D , Rg napi maxon,Molly mindjárt napi maxon,vérnyomásom napi max felett,tiszta tegnapi nap ez a mai is,csak tudnám mire ez a nagy hősködés...