na... ilyeneket nem írunk, mert árt népszerűségünknek :)) szeretném ha Csoki bá nyithatna shortot végre:))
na... ilyeneket nem írunk, mert árt népszerűségünknek :)) szeretném ha Csoki bá nyithatna shortot végre:))
most kéne OTP -ben egy nagy löket lefele..SP lefele kezdett..
Egy közeli ismerősöm 25K feletti longban seggel, nem kis darabszámmal...
Ez az!
Ezért nem lépek semmit hanem csak ülök, és közben böngicsélek mindenfelé, habár ilyenkor szoktam elmélázni és beesik, én meg hirtelen vesztettem egy ládányit. o))
emlegetett ricsi...grat főnök...))
hatiban komoly filo van bennem, mert 620 felett kitörés kezdődhet, viszont felettem mozgó ellenállás, lehet 700felett bővítek :)
kívánságod máris teljesült : elkezdték tépni a Richtert :-)
Nehezen fordulok-mint a sörösló,- longból shortba, erősen longoldiás vagyok.
Uff!
Most mondja Taróczy, hogy fél5kor folytatják a Mahut-Isnert a Sport2-őn.
10 óra és 5. játszma 59-59 után mennyi lesz még? o))
Puff!
ha most eladnám a hatikat csak a tegnapi buktám lenne, és nem tudom mit tegyek. le-fel van tere, de leginkább a tökölésnek.
Az a bajom, hogy többször amikor bezuhan nem adom el, aztán másnapra megfogadom könyörtelenűl elvágom, de a piszok egy bődületes legappal megduplázza a veszteségem és ott szöszmötöl ezért nem adom el reménykedve, aztán harmadnap megint egy legap és én kész vagyok.
Brrrrrrrrrrrrrrr!!!
Otival ér rábával ülök a szarban.
Fedezetként használva hatizok, most éppen egy kis longbuktában 22100-ról.
nosztalgikus emlékeket idéz fel ez a mondat:D
igen. igy van...
no , én nemtudom mit tegyek most....mostanra arra számítottam hogy legalább 21200 nál leszünk..és bátran vihetek mindent tovább...de lehet hogy Stop ot rakok rá mingyá'
A kiseggelés nehéz műfaj ha most pl 23e feletti hati longban vagy alján 10e környéki hatishortod lett volna,szval ezt inkább kerülném,ilyen magasságban sztem csak longba lehet ragadni...
Csúcsnyerésem max olyan 700-800 ezer volt, többször párszázezer, buktám 2x szintén 700 körül ill 1x 1 milla, én marha a gödör alján szálltam ki.
Ma inkább kiseggelem.
Könnyű bukni, de nehéz visszakapaszkodni.
Most is kapaszkodom.
Van még rá másfél óra,sőt tegnap az összeshez elég volt az uccsó 5 perc is....
no be lett mindkét oldal ültetve a hintába induljon a menet!
hihetetlen,m hogy még mutyi ricsi tépés sincs:)))