Közel a stopom nagyon, de ezzel a pakkal nem akarok ismét 22-K fölé menni...
Közel a stopom nagyon, de ezzel a pakkal nem akarok ismét 22-K fölé menni...
még nem zárom le azért a shortjaimat...SP mintha menne lefelé megint.
És bemondják,hogy amikkel rémisztgettek igaz volt,de megoldottak mindent mert gyorsak okosak és nagyon menők voltak mindezt év égén,rra megyünk meg minden menni fog fel.Közben tudni fogják ,hogy minnd hab vot,és onnan már ők shorotlni fognak és mi meg szopacsolunk akkor kell majd shortolni,mostmeg mindent venni mikor esik,a cucc.
baszki ezek a pöcsök minket 2hónapja átvernek,semmi msért mert tudják év végére minden kurvára felfelé fog menni,taqrtni fognak minident iyen fontos dolgok előtt meg folyamat minenkit elfognak bionytalanítani,szopacs.Concorde -nál még minidig nyitva van a horribilis mennyiségű év eleji bux long,ezek is tudnak valamit,.a hihetetlen dax 7000,akár 8000 ezer és a 28 ezres bux,hát lehet képbe jön,le fog esni az állunk,aszt neki állunk longolni és az ess amit várunk váratlanul a 2011 fél év elejére meglesz csúnyán ....>
ilyeneket nem írkálunk ide mert törlöm...
otp és hati is csökkenő csati tetőnél.
akkor uxli is fontos szint fölé ér,és meglehet hogy onnan erősődni tud,annak örülnék,legalább a sook szerencsétlen ember társam aki pórul járt,a hitellel kicsit fellélegezne.
kcisi long, bő 600felett bővítek
mivel fordult,ha záróra itt zr,akkor visszajön 6250 fölé,és mehet 6450 ig,fonos less a zárás.,hm....
lutri az egész...azt bírom amikor kijönnek az adatok..és az addig nyugodtan a béka segge alá adott papírokat elkezdik tépni..Arghh...
mutyi.
Mi a puni lessz ha dax 5800 hellyet megnézi a 7000 Ezret?:)
bizonytalanságban bizonytalanítanak mindenkit,egyre jobban erősödik bennem a long érzés,de csak hétfőn :)
akkora fos, hogy ég a pofám a bét helyett... szerencsére nem csináltam sok mindent, ezt is csak poénból
A lényeg hogy sz.phasson mki :D
zártam, nagy kaland volt :)
jó befejeztem a lutrit,megvárom a hétfőt,sp-1080 alá akkor short,1100 felett meg long,bux.
azt sejted, hogy szubjektivitásnak nem sok köze van adatokhoz, bár objektivitásnak sem :D