nem is lett rosz az munkanélküliségi adat:)
sőt az előzőhöz képest jobb :)
nem is lett rosz az munkanélküliségi adat:)
sőt az előzőhöz képest jobb :)
450ről long, kicsike.
tegnap jósoltam hogy xar lesz a munkanélküliségi adat..meglátjuk mindjárt..ilyen lakáseladási adatok után sok jóra nem lehet számítani...azért is adják az SP -t gondolom...valakik azért csak tudják előtte már.
prompt piacon üzérkedem...
Sziasztok!!
Profit védő stopot kéne rakni, de ez még nem profit védő, hanem veszteség csökkentő stop:)
600-ra rakom:D
Motoromon friss műszaki, holnap meg kísérem a vasembereket...
15perc
sc - short covering, nekem az is jó :) mindkettőt értem. 0forgalommal esünk, tudom ilyenkor nem számít.:) dupla dip lesz.:)
De a font a dollárrl szemben érdekes,trükkös dolgok vannak :) Herceg befejztem az offolás mielőtt leharapod a fejem :)
De a font a dollárrl szemben érdekes,trükkös dolgok vannak :)
Mi lesz velünk?
ez már szomorú,amit ma a forint művel,úristen chf/huf,euró ?!!!! Usd meg jpy vel szemben gyengül,hát elég jól jár mindenki akinek japán yenes hitele van vagy pedig chf-es,kicsit optimista volt a 210-es chf,lehet meglessz a 230-as is,nem lenne jó ez a mai forint zuhanás elég erősen negatív jelzés lehet,remélem nem jön be,most már inkább azon szurkolok csak ne zuhannyon a forint és a hati,mi lessz az embeekkel,megrokkanak :(
itt max egy LQ-lesz!
Amúgy az SC sem sc hanem SQ! :P
Short squeeze:
A shortolók kifacsarása. Akkor következik be, amikor nagyon sokan vannak short pozícióban, vagyis spekulálnak árfolyamesésre, de az ehelyett gyorsan és nagymértékben emelkedni kezd, ami arra készteti vagy kényszeríti őket, hogy vásárlásokkal lezárják pozíciójukat, ami további gyors áremelkedést indukál.
ahogy elnézem egy sc fájna :)
Mein Gott...tényleg...forint zuhan...no az OTP -t is nemsokára be fogják dönteni szerintem...csak figyeljetek.
Én meg azt miért nem nyitottam rá a shortot..:)