SP -nagyon megy lefele....OTP lehet hogy még ma átviszi lefele az 5000-et..na ott biztos sok stop fog aktiválódni..egyből 4940 -en lesz.
SP -nagyon megy lefele....OTP lehet hogy még ma átviszi lefele az 5000-et..na ott biztos sok stop fog aktiválódni..egyből 4940 -en lesz.
sp-é mindjárt 1080-alatt,dax is kritiokus,rányitok le :) gyorsn változnak a dolgok :) :)
Attól függetlenül továbbra is esést várok még mindig,eq traderben most már van kis hasznom,a bővitgetős sztorim 6350-ről már jól áll,5850-től a daxot 6350-ig bővitgettem le,ha bemegy 5800 alá akkor még bővítek felfelé pedig már múltkor írtam.
Egyenlőre long tiszavirág életű lessz lehet,úgynézem.
Látom Te pedig moderálásra gyúrsz :D
Meghagytam a bemondás lehetőséget,legyen vmi sikerélményed :D
Már csak azt nem értem hogy minek kell venni Otit.......
tudom,gyorsan írok,nem figyelem a billentyűzetet,kérlek nézzétek el nekem a helyesírási hibákat :) 1080-alá megy sp--é akkor dobom is a longot :)
emelkedésben azért fogtam pár kört végén a kis dax nem volt uti,de összeségében nyerő,elképzelésem van aszt próbálom épp,rövid távra 2napra vettem most fel eszt a pozit tovább egyenlőre nem merem,szvszpont a lécen vagyunk,ebből lehet fel le,várni kéne még igazság szerint,hétfőig,akkor biztosabb lett az irány,short most elvileg,lehet qa is marad,passz,nem látok rá 100%-ig.sajnos
csak azért mondom mert h eddig te a nagy esést vártad (ami után nagy emelkedés lett) erre belongozódsz? most? (akkor esés jön) ? :)
ahogy beírtad h lonba szálltál egyból dax fitu eur/usd le...
logot nyitottam,20k-át,holnap -ig,legkésőbb hétfőig.
fedezeti pozi otp vevőnek, Te nagy gondolkodó:)
2db 200kt -s ra gndolsz amit adtak?
Futikat megmaszírozzák némi SC reményében...
na most vagy a vevő tud valamit vagy az eladó?
Hatiban szép kis pakkok cseréltek gazdát!
magyar veszi meg...az lesz a szerződésben...az meg hogy ki áll mögötte engem nem érdekel..nem is foglalkozok vele...már több száz hektárt megvettek errefelé...
de ha ilyen külföldi érdeklődik akkor egyből a magasabbik árat mondom neki..és egy centet sem engedek...
Ausztriában 4000-8000 között van egy hektár föld. Hollandiában, Németországban még drágább...
én mindig azt mondom nekik hogyha akar venni vegyen otthon :-) itt meg ne alkudozzon a fele árából..ez nem tettszik nekik :D
Gondolom megvetted a támaszt :DD
Otiban mi szépet látnak vajon?