Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#272451 pruntyoke Előzmény: #272447

azért írtam, hogy manipulációval megveheti..de mint tudjuk az nem szabályos :s..

még is sokan élnek vele..

#272448 Waszeitung Előzmény: #272440

Amíg nincs minuszban nem mondhatom rá hogy elég kicsi :D

Sztem addig hősködünk itt amíg be nem vágnak bennünket daliásan...

#272447 Zabás Előzmény: #272443

Ha akarja megveheti! :(

Én is adnám neki ha lenne!

Itt nem kiskapuk vannak, hanem nagy kapuk, nagyobbak a Bazilika kapujánál is!

#272446 Zabás Előzmény: #272440

Az szerintem is! Semmi logika a KT szerint a shortnban, de emelkedésben meg globál logika nincs! :)

Az lenne a jó, ha fix vagy csak egy bizonyos összeg között változhatna a KT és lenne egy árjegyző aki mindig beállítaná!

pl 500 a KT és +-50 pont eltérés férne bele!

Azt nem tudom, hogy az SnP/DAX/DOW/... hogy van ez megállapítva, de olyan anomáliákat ezekben soha nem láttam, mint a mienkben!

Tényleg tudja valaki, hogy a promt és a futi között hogy van megoldva a szinte állandó különbözet????

#272443 pruntyoke Előzmény: #272424

termőföldet külföldi állampolgár egyenlőre nem vehet meg..csak manipulációval..de arra meg kivannak éleződve a hatóságok.. :(

#272438 Zabás Előzmény: #272435

Igen idegesítő nagyon!!

pl a BUX promt a napi minimumon van, míg a hati vígan élvezkedik majdnem 100 ponttal a napi minimum felett!

#272435 Kissherceg Előzmény: #272419

ebben igazad van, nehezen kalkulálható. Shortot most bizots nem nyitok, mert egyelőre visszateszteltük a leszorítót és anny

#272434 Zabás Előzmény: #272433

Ebben a tuti hangulatban 3% fölött a KT :(((

Én is most 3asával adogatok majd rá, határ a 200 napos

Nagyon bosszant, hogy a Hati árát nem fix különbözetben szabják meg, hanem idióta módon a Promtól teljesen függetlenül tud alakulni!

#272433 BudFox Előzmény: #272430

lehet...a mai forgalom felét én adtam volna meglehet :DD

áhh---úgysem fog összejönni..zsidók bagatelért akarnak földet venni..én meg elküldöm őket a fenébe :D

#272432 Zabás Előzmény: #272424

8-nál többel most nem tudok, egyébként 10-15-20 csak most Telekomban le van kötve és kellet pénzt kivenni innen, a folyamatosan érkező sárga csekkek miatt :(((

Az bosszant, hogy szerin…

#272425 Zabás

Az bosszant, hogy szerintem sokkal rosszabb a világgazdasági helyzet, mint a lehman csődbemenetelénél, így fundásan minden jel lefelé mutat, egyértelmű kéne, hogy legyen az irány, de mégis sokkal kiszámíthatatlanabb minden, mint akkor!

Mindenki tudja, hogy csak mesterségesen tartják életben a gazdaságot a tőzsdei árakat és még is optimizmus is pillanatok alatt úrrá tud lenni az extra pesszimista meredeken zuhanó hangulat felett!

Nem értem, hogy mi folyik itt, mi a fene húzódik meg a háttérben, de valami nagy az biztos!

Ha nem a a 2009-es mélyponton kéne lennie a tőzsdéknek, de közelebb hozzá, mint a 2010-es csúcsokhoz!

#272424 BudFox Előzmény: #272419

hány kontraktussal dolgozol ha meg szabad kérdezni ?

ez itt végülis egy kis közösség...egymás előtt nem is nagyon vannak már titkainak...

én elárulom hogy nem sokkal...olyan 12-18 -20 kontraktussal szoktam kereskedni...

eddig azok voltak a legjobb üzleteim amikor a pakkomat 3 részből építettem fel..

először ráadtam 5 öt, aztán 7 -et mondjuk..majd még 5 öt -kb...

ha egyszerre adtam rá..akkor mindig kiderült hogy lehetett volna magasbbról is ráadni..mint most is. ráadtam 21620 on szinte mindet...csak várni kellett volna 700 pontot...

mondjuk ezért jó ez a Questoros számla....mert nem kell lezárni a shortot..ha közbe longolni is akarsz...

nekem most is ezek mellett 56 kontraktus van még megynyitva....28 short - 28 long

Más : Lehet most végre sikerül eladnom a szántóföldjeimet...valami Amerikai zsidók akarják megvenni :DD engedni nem fogok nekik az tuti :DD

#272419 Zabás Előzmény: #272414

De emelkedni se tudott mikor kellet volna neki! Csak azután lódult meg, hogy 300 pont mínuszban kidobtam mindent! Aztán 2 nap múlva meg 300 pont pluszban is kitutdtam volna már szállni a longokból!

Ha most ugyan ezt eljátssza velem a shortoknál akkor tényleg elfelejtem a tőzsdét egy időre!

Sajnos az ingatlanpiaci szenvedés odáig fajult, hogy munkát kell keresnem, ami most nem lesz könnyű, még a végzettségemmel és a tapasztalatommal sem :(

Mert a tartalékaink már csak pár hónapra elegendők! És ilyen feszültség mellet nem lehet, sőt nem szabad tőzsdézni, mert mindent visz :(

szerk:

Telekomból akkor sem fogok veszteséggel kiszállni! :))

Mióta tőzsdéztem egyszer sem sikerült 100K fölötti pénzt keresnem egyszerre, de bukni a többszörösét is sikerült! :(

Havi 100-150K val már elégedett is lennék! Ha követtük volna a kinti indexeket az emelkedéssel már meg is lett volna! És utána az esést is akkor már a 250K is, de így csak morzsol/darál folyamatosan :(((

#272414 matgab Előzmény: #272411

én még jó tréder sem akarok lenni, elég, ha szerencsés leszek! :)

Tényleg, a francért nem tud esni a hati!

#272413 BudFox Előzmény: #272411

én úgy szoktam hogy egész nap ki van rakva az SP futures..látom alul ha elkezdik önteni..akkor gyorsan piacin rá kell adni...aztán 150-200 ponttal gyorsan le is lehet zárni...

igy sokszor lehetett volna már fogni elég sok pénzt....

nagy megöntésekkor ez be szokott jönni.