Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#271940 kelvin Előzmény: #271926

az szép, milyen szakember vagy Te akit nem érdekelnek a költségek, ejjj mit tanultál a közgázon :-D

7% az nem sok, de lombard long az ersténél tuti évi 20% körül van, mert amikor kötöttem azt olvastam (3-4 hónapja)

#271931 kerikoma Előzmény: #271910

akkor ezért cummantottam mínusz 1000 pontot, szinte dettó igy álltam még tegnap én is:-)

#271910 matgab Előzmény: #271899

először 21240.majd 21500, majd 21700... átlagba kb. 21.550, de nyerőben akarom zárni!:)

#271908 Kissherceg Előzmény: #271904

ha átkötném lehet napon túl, logika :) kt xart be és rákúrtam sajnos, de reggel írtam, hogy magasabb tető van és magasabb alj. Tegnap korán zártam a shortot, de mindegy, nem magyarázom. Még egy felfele kör lesz sztm, aztán meglátjuk :)

#271904 kelvin Előzmény: #271832

ez a kombit nem értem, mert shortot nem tudsz tartani napon túlra csak hatiban, szóval ha esik gappel pl, akkor kimarad a prompt short gap

áttételes prompt short meg nagy kockázat, nem értem

logika?

#271851 Hathor Előzmény: #271842

Ja igen DT esetén lehet.. azzal egy napra spekulálunk a másikkal esetleg tovább.

Akkor is fura, mert ha aznapra nem bízok benne, akkr kiszállok a másikból és fordítok, ha esést várok, de tudom ez nem ilyen egyszerű

#271839 Hathor Előzmény: #271832

Ezek a kombok még mindig furák Nekem. Sosem értem miért kell összevonni. Ha a prompton esésre állok, akkor a hatiban is az lesz, így is feszített a KT.

Vagy a másik, hogy egyhelyben topog az ember, mert egyiken nyer, másikon veszít, de alapvetően a veszteség tűrés és a nyereség hozam, plusz bróker díj arányában veszteségesnek vélem ezt a kereskedési módot, de Te mindig valamelyiken fordítva állsz, ha prompt long, akkor hati short, vagy fordítva. Ehhez még bizti tanulni kell.

most például együtt esett a piac, esett otp, MOL, hati is. OTP esőd jó, hati nem. Gyakorlatilag meg 10xesét kéne nyitnom prompton, hogy egálban legyek.