nem eleget estek két nap alatt?:) főleg tegnap:D
amugy meg mindjárt jönnek az adatok és beesnek:)
nem eleget estek két nap alatt?:) főleg tegnap:D
amugy meg mindjárt jönnek az adatok és beesnek:)
én meg azt lesem hogy USA mikor adja meg magát és kezd el végre esni...azok is eléggé nyűglődnek....egyszer kiborul a bili megint
sziasztok!
közbe benézek ide a topikba és a tőzsdére is, de ekkora fost mint itt van. Semmi forgalom tiszta illikvid minden. Brokik meg gazdagodnak.
Herceg te meg longolsz, ráadásul hatit. :-D
Tavaly a nyári emelkedést végig shortotad, most meg végig longolod a nyári maszatolást vagy mifene?
Én a TAm szerint most adnék rá, ha nem lenne ennyire illikvid ez a vergődő dög!
no jól van...majd holnapra kiderül hogy merre, az arra
én maradok ahol vagyok...:-)
köszi. egyébként az utolsó számok a hatira vonatkoznak vagy a promtra azok is?
itthon mát teljese elvesztettem a fonalat!
Ahogy lejjebb írtam USA minden célt teljesített, de mi felfelé semelyiket, így ezek még pótolhatjuk, bár nehezen tudom elképzelni, ha USA innen már lefele fog csorogni!
Itt van lassan a nyár közepe, egyre kevesebben trédelnek és emiatt egyre kiszámíthatatlanabb minden! Ahogy elmúlt időkben USA indexekgen felfelé sem volt forgalom a tegnapi zakóban sem volt lefelé!
Szóval kicsit túl nagy lett a katyvasz!
De, hogy a kérdésedet is megválaszoljam, napos 200-as/~21820/ fölé nem várom, de ha mégis áttöri forgalommal akkor 22600-23000 közé kéne mennie a BUX promptnak!
De megállók lehetnek a következő szinteken:
22000
22250
22700
úgy valahogy. naposon bollin vagyunk éppen, hati rajta csücsül és lógatja a lábát:)
persze h nem írja felül semmi mert a grafinkonban minden benne van... minden hír történés esemény:)
ezt jól jegyezzétek meg!
és mivel a grafinkonban minden benne van így működik a TA:)
Zabás, te meddig várod felfelé? Ma eléggé sanszos, míg kinyit az usa, biztosan mennek fel..utána de jó lenne, ha lenne egy jövőlátó:-D
TA-t semmi se írja felül :))) Nem kell ennyire izgulni, úgyis esés lesz, ugye:)
hali, remélem áttöri felfelé és a beragadt longomból ki tudok szállni nyerőben. még tegnap ragadtam bele..:-(
Most mondta, hogy nem olvassa az elemzőket, hát Bud, nem figyelsz oda:D:D:D
BUX óráson elég erős ellenállásba ütközött, 50-200 Órás is egy kötegben
és a hírek ? OTP ? meg angolok ? elemzők szerint most a hírek felülírhatják a TA -t.
Én nem olvasom elemzőket. Magasabb csúcs és magasabb alj van eddig.
Ááááá...:D majd 16:38 kor áll neki esni...addig egy centet se :D még mit nem....akkor szegény magyar spekulánsok előre ki tudnák számítani az irányt :-)