Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#271671 BudFox Előzmény: #271668

köszönjük az elemzést Zabás.

jó fejek ezek a Questorosok...neked is ide kéne átjönnöd :-)

Technikai elemzés (Elemz…

#271668 Zabás

Technikai elemzés (Elemzőnk véleménye)

BUX

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX%20NAPI100623.jpg

Nagy az óvatosság a 22200-as szint előtt. A piacunk a mai napot is kisebb botladozással kezdheti, így a nyitóban negatív irányú kereskedést várok. Vélhetően ez az irány meg is marad a 10 órás EU adatig. A piacok továbbra is kivárnak. Katalizátor lehet az esti FED döntés, de inkább a hétvégi G20-as új intézkedésektől tartanak.

BUX1012

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX10125100623.jpg

Az 5 perces grafikonon kirajzolódik egy fordító alakzat, aminek a célára 21700 ponton van. A negatív tartományú nyitás katalizálhatja az eladók mennyiségét, így az alacsony célár felé csoroghatunk a délelőtt folyamán. Ezt az alakzatot ignorálná, egy esetleges 22000 pont fölé történő felhúzás.

BUX napi/60 perces: Ma…

#271666 Zabás

BUX napi/60 perces:

Marad az eddigi ajánlás, hiszen tegnap sem történt változás a piacon. Ugyanazt az alacsony forgalmú, labilis emelkedést láthatjuk, mint eddig, egy ékelődésben mozogva, melyből kiesve 21 000 pontos szintekre várhatjuk a piacot. 60 percesen elfogyott a hely, így megindulhatunk lefelé.

Vagyis, amit tegnap írtam, beigazolódni látszik. "Ismét a 200MA felett, de nem kapkodnék a longok után. Az alacsony forgalmú "kitörés" vagy inkább csak próbálkozás könnyen visszafelé sülhet el. A hétfői nap mindenesetre arra jó volt, hogy a szűken stoppoló shortosokat kirázza a pozíciójukból. "

Az alacsony forgalom és a leülő volatilitás a napon belüli kereskedést szinte értelmetlenné teszi, a beleülős long pozíciók pedig továbbra is kockázatosak ezeken a szinteken, így inkább érdemes kivárni.

Szintek: 20 100, 21 500, 21 850, 22 100.

NAPOS

ÓRÁS

#271664 Hathor Előzmény: #271660

Remélem nem túl nagy off, de nekem szintén hozzá tartozik a megfigyeléseimhez, hogy a görög cds 871pázispont. Hétfőn 810körül volt kedden 832reggel, ma 871.

500körül voltak a nagy görög pánikok, nagy csőd duma, ehhez képest szerintem kritikus 750felett van. Háttérben mennek a CDSek fel, az indexek, csak rajzolgatnak egy kicsit fel, hogy szép legyen fej-váll, elliott, de erő nincs felfelé, és talán mindenki várja a beteljesülésüket.

#271661 Zabás Előzmény: #271651

Én tettem is be eladási megbízásokat! Remélem nem átverés ez a letörés és USA véglegesen elfelejti a jobb válat és már csak a nyakvonalra fog összpontosítani!

Ja és mi nem kezdünk önálló akcióba a jobb váll megrajzolásával!

#271660 Alex74 Előzmény: #271645

jogos, inkább költői volt a kérdés :o)

megvezetnek ezek a srácok :D

mielőtt bárki kővel hajigálna, természetesen nem gondolom komolyan

#271651 Hathor Előzmény: #271645

Ilyesmi a kép nálam.

http://www.postimage.org/image.php?v=PqkaAm9

Az ék alatt vagyunk, de ilyenkor a kilépésnél erős fekete gyertya szokott lenni, ehhez képest jól áll.

OTPben egy kis emelkedő, de annál szebb csatit látok, aminek az aljára nyitott nyitóban, az ott megfogja, onnan felfele próbálkozott.

S&P-ben egy fej-vállat látok így utólag, ami lehozta annak célárára tegnap este az indexet, nem bírta az oldalazást tovább.

#271645 Hathor Előzmény: #271644

Még mindig. Hát ha te sem lépsz egy hete, akkor szerinted?? :)

hétvégén indulunk, már nem is nagyon lesz.

Tegnap éktetőnél mutattam az esetleges letörését, akkor jó lett volna, de akkor pont longba fordult ricsi, herceg is, így volt egy kis bizonytalanságom, de jó is ez így..

#271640 Hathor Előzmény: #271638

Bux órás 50MAra ült

naposon az ékből kiestünk le nálam

és természetesen 200MA alatt

#271635 kerikoma Előzmény: #271633

Jó reggelt mindenkinek.... Egy kis bemelegítés:D:D

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

--------------------------------------------------------------------------------

A kakas és a szélkakas

Élt egyszer két kakas, az egyik a szemétdomb ura volt (Orbán Viktor) a másik a háztetőé (Simor András). Hetyke és gőgös legény volt mind a kettő. A kakas hetykélkedik a deszkapalánk tetején. A szélkakas pedig magas állásban van, de még csikorogni sem tud, nem hogy kukorékolni. (az offshore sztorija nem teszi népszerűvé a baromfiudvar számára). A deszkapalánk túloldalán él a szemétdombon nőtt uborkaindán lakó hatalmas uborka (az emberek).

Egyik éjszaka vihar lett (forint gyengülés) fedél alá húzódott a kakas, a szél elvitte a deszkapalánkot, de a szélkakas rendíthetetlenül a helyén maradt. Néha vándormadarak meglátogatták, érdekes történeteket meséltek, de mivel mindig ugyanazokat a történeteket mondták el, egy idő után unalmas lett (fizetéscsökkentés, lemondás). A vihar után az uborka közelebb került az imádott kakashoz, és szinte észre sem vette amint a kakas belevágta a csőrét, és enni kezdte (az emberek a populista látszatintézkedések mellett nem veszik észre, hogy a gazdasági helyzetük továbbra sem változott, és egy darabig sajnos nem is fog).

A tyúkok, csibék ott szaladtak a kakas mellett, csipogtak kotkodácsoltak és majd szétvetette őket a büszkeség a kakasuktól. A kakas pedig ezt mondta: „Én tojást is tudok tojni, és mi kell ki belőle? Áspiskígyó! Ennek a kígyónak a tekintetétől meghalnak az emberek, és ezt tudják jól. Tudjátok, hogy mi lakik bennem, tudjátok, hogy én mindenható vagyok.”

„Mekkora szájhős” – gondolta a szélkakas. „Ha akarnék tojhatnék széltojást, de nem érdemli meg ez az ostoba világ”. (Az MNB az eszköztára segítségével erősíthetné a forintot, ha szeretné). „Mindenki fecseg, de semmi veleje. Itt hagyom a tetőt.” – mondá a szélkakas. Letört a szélkakas, az udvarra zuhant, de nem ütötte agyon a kakast. Pedig azt akarta, legalább is ezt mondták a tyúkok.

Andersen kedves meséjét megidézve látható, hogy maximum olyan helyzetet lehet teremteni a jegybank körül, ami arra késztetheti az elnököt, hogy otthagyja a háztetőt (az MNB-t). A nagy kérdés az, mennyi idő alatt korrodálódik el a szélkakas tartóvasa. De a korrózió attól nem indul be, hogy a házőrző foxi folyamatosan rázza morogván a lábtörlőt. (Szijjártó Péter hajtogatja a „de akkor is, de akkor is csökkentjük a jegybankelnök fizetését”). A kakas pedig azért tud hetykélkedni, mert a baromfiudvar sajnos sohasem gondolkodik…

A nemzetközi baromfiudvaron a két harci kakas (az euró és a dollár) folyamatosan tépi-csípi egymást (1,21-1,25 között) miközben felettük a kánya köröz (éppen melyik eurozóna tag jelent be problémákat), de három menyét is a környéken lebzsel (Standard and Poor’s, Moody’s, Fitch – a bankszektor problémáit emlegetik).

A távolból pedig az ereje teljében lévő alpesi sas pásztázza a baromfiudvar lakóit (a svájci frank minden devizával szemben rendíthetetlenül erősödik. 1,32-1,35 között azért meggyűrűzném).

A baromfiudvarban a tyúkok közül kiemelkedik az aranytojást tojó tyúk is (XAUUSD), amely fel-felszáll a szemétdomb tetejére és minden kakas csodálja (a hosszú távú emelkedő trend továbbra is él).

Nézzük a baromfiudvar lakóit, akikből lehet válogatatni:

Kakas (OTP) – A jelenlegi szinten inkább levágnám egy jó pörkölt reményében, és 5000 Ft alatt új kiskakast nevelgetnék.

Tyúk (MOL) – 19000 Ft környékén jó kis tyúkhúsleves lehet belőle. A kiscsirke vételi szintje szerintem továbbra is darabontként 17000 Ft a szerdai piacnapon (vagy akár szombaton is, de az tőzsdén kívüli ügylet csak ).

Liba (Richter) – Mivel a libatömés ellen sokan fellépnek, mi se tömjük tovább, inkább egy finom libamájat kerítsünk belőle. A kislibákba 40000 Ft körül ruháznék csak be.

Kacsa (Pannergy) – Valakinek rút, valakinek vad, de az biztos, hogy a kacsa szereti a vizet, hát még ha az meleg is. Idővel (hosszabb távon) a rút kiskacsa szép hattyúvá válhat, talán nem is kell hozzá egy újabb évszázad.

Pulyka (Fotex) – Hosszú távon (350-360 Ft körül megvéve) még akár a pulykák is tudnak viharban repülni.

Akinek import állatra fáj a foga, és ezt euróban teszi meg, az ezüsttálcán az OTP euró alapú kötvényét szervírozza fel.

Az izomláz legyen Önökkel. Óvatos és sikeres kereskedést!

Ziegler Mátyás

#271592 Zabás Előzmény: #271393

1240-es SnP-ről már régen letettem, be kellet érnem pár ponttal alatta lévő szintekkel!

Én most ezekkel a célárakkal dolgoztam:

http://www.imagebam.com/image/13c5a184628182

Csak az 1-es tudot teljesülni! MIért? Mert piszok gyenge a piac, én mos tmár a shortokat fogom keresni, hiába a BUX-ramég rálehet fogni, hogy long, az alakzat célárak nem akarnak és nem fognak felfele teljesülni :(

http://www.imagebam.com/image/5cb06384903386

ez volt a másik elképzelésem:

http://www.imagebam.com/image/da829484768844

#271578 Robag Előzmény: #271393

Mi történt, lyonell?! Nem ismerek rád. :)

Odáig értem, hogy nem engedik még nagyon le, és lesz egy pattincs, de azért ilyen magas célárakról már egy ideje nem álmodok. Sőt, jó eséllyel az a pattincs ha lesz, az már az utolsó lesz. A héten még pengeélen táncolnak (meg a mi idegeinken), jövő héten meg akár meg is célozhatnánk a fej váll nyakvonalát.

Ami most még felfelé lehet, azt már inkább nem longolnám.

Viszont a shorttal is várok, mert lehet még jobb beker.