Látod! Ha csöndben vagyunk akkor esnek :)
Bár bevallom őszintén, hogy shortot nem mertem volna nyitni záróban 2%-nál alacsonyabb KT-nál!
Lehet, hogy holnap csak a prompt piac nyit mínuszban hati meg pluszban! :)))
Látod! Ha csöndben vagyunk akkor esnek :)
Bár bevallom őszintén, hogy shortot nem mertem volna nyitni záróban 2%-nál alacsonyabb KT-nál!
Lehet, hogy holnap csak a prompt piac nyit mínuszban hati meg pluszban! :)))
lyonell kolléga..mi ez a optimizmus???:) ta dailyn most kezd tán még esni csak ,nézd macd....sztem nyáron snp megállhat innen-10-14%ba..és onnan jön a bullod...szvsz
még emlékszem tavalyra. Longoltam a daxot (bár itt off) és szépen esegetett majd 500 pontot. Amikor visszament akkor meg kis nyerőben dobtam és utána még ment vagy 500 pontot.
Akkor volt ugye a ft 266 korül.
És még sorolhatnám.
Vagy visszaolvasva a májusi bejegyzéseket, hogy hagyni kell az egészet a fenébe. Akkor volt az otp pár másodperce 3200 körül.
Nos most, hogy minden topikot érintettem így innen on...
:DDD
Sőt, sztem minden épeszű eladó 2 héten belül kiáll a könyvből, majd minimális forgalommal lesz a BUX 40K is.
Ha ebben a helyzetben bármely tőzsdén csak az ezévi csúcsok közelébe mennek, akkor sokaknak elmentek otthonról! Sztem vegetáció v. kis emelkedés augusztus végéig, aztán alagsor.
hosszú távú ügymenet,mostmár ,amíg nem jön eggy kiadós esés addig 50pontonként bővítgetem kis pozikkal.De az más tészta,nem hati.
"pozim nincsen most se certiben se semmiben,csak eq-traderben építem a daxshortot."
vagyis akkor mégis van?..:)
Srácok,v.ok én is,gondolataim a következőek max 1080-ig fogják leengedni ha leengedik az sp-ét,ott ha lefordul oké mehetünk le,akkor terv szerint bux is le.De van eggy olyan érzésem ha le is engedik odáig akkor,onnan emelkedni fogunk,és bejön Zabás kolléga célára 1240-es sp-é,sőt akkor már talán az 1330-as,és onnan jöhetne eggy lefelé kör,Buxban akkor meglehetne a 28-ezer és stb....
Ezen gondolkodom napok óta azért nem írtam,pozim nincsen most se certiben se semmiben,csak eq-traderben építem a daxshortot.
végre mióta 22.050 alatt vagyunk nem küldi percenként az üzeneteket, hogy hogy állok! :)
holnapra USA esik egy k nagyot váratlanul és már jól is leszek!
Ne irkálj már ilyeneket baszki, azóta emelkednie!!! :)))
én venni akartam 950-en de nem kaptam, talán még szerencsém is lesz ezzel holnap!
ahogy bezártnuk..usa máris nagyot esett...de még tépelődnek..nem bírják elhinni a világvégét..de szerintem is a short lesz a jó...
200 napos átlag alá zártunk megint..ezzel behalt a tegnapi kitörés.
Régen az USA-ban létezett
Jesse Livermore is így kezdte
:)
Kidolgozzuk a szabályrendszert, és létrehozzuk az első internetes tőzsdefogadóirodát.
nah te előbb megtaláltad...én a BÉT szabályzatok között kerestem :-D
nagyon frankó :-)) még azt OTP, meg MOL, meg Hati -t is bele kéne foglalni valahova :D