ki hogy...
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=vix
mondjuk vix kiőni készül..részemről jelen helyzetbe 50%,megvárom merre billenek ma
hívott bróker shortoljak otit,mondtam neki nyugi várok,van idő ,nem kell itt áll nagy trade
Erről lemaradtam ,a picsáért nem tudtak még 12 ponttal többet önteni és 22010-en álltam :((((
Másodjára már nem szoktam szeretni! :(
Most már csak 21800-21900 között vennék!
felre írtam2-6%-ot longra értettem,bocsi...kicsit érthetőbben fogalmazok,csak gyorsan befirkantok vmit néha
De a látszat néha csal! :)))
Így legalább nem mindenki fog bukni itt a fórumon, mivel nem egy irányt trédel mindenki!
napon belül eddig igen..én is lefelét várok swingre,de lehet kitöretik még fel...usát,utána fordulnak le2-6%ig
mai nap akkor is az esésé szerintem. : spanyol, görög, német, angol, olaj, lengyel, dow jones, SP esik.
forint gyengül.
látszólag minden egy irányba mutat...
ki longos, ki shortos....
mindenki máshogy látja..majd egy nagyobb mozgás eldönti.
1,5% alá is ment a KT az öntésnél! :) Én longra használom ki ;)
De még nem kaptam a piac után futni meg nem akarok, akkor mindig na tetőn sikerül kapnom!
lehet rá kellene állnunk a New Yorki tőzsdére...
alacsonyabb díjak...ha mutyiznak akkor le lehet követni, mert ott tőzsdézel, nem itthon.
hátránya viszont..hogy egyik nap 20 dolláron áll valami mondjuk..másnap csőd és fél centen nyit ki..semmi limit.
nem tudok annyit angolul..hogyan értelmezzem azt a sok cikket ?
áh most meg otival szórakoznak.... ha nem az egyik, akkor a másik... látszik mennyire befolyásolható piacunk van.... nagy pöcs... csak akkor lesz elengedve a 3 blue keze, ha a nagyok akarják, de akkor tuti rossz fele fogunk állni....
már megtörtént és szerintem nem vészes, ennyit már rég beárazhatott a piac!