mókásak az biztos, mert prompt shortjaim alig hoznak
mókásak az biztos, mert prompt shortjaim alig hoznak
valóban nagyon lennt nyitott a prompt bux..és nagyon felhúzták..a hati viszont nem annyira ment fel....
Elég jól tartjuk magunkat hogy tegnap gyakorlatilag jelentőset zakózótt ámeriga,most is minuszos,de csak kt esett össze...
9.02körül 100on zártam.... nézd meg buxot hol volt akkor:)
mert hány órakor, mennyin állt a hati ? mikor zártál ?
Felrobbant valami, hogy az amik ilyen szépet estek pár perc alatt?
nem hiszem, mert prompt piacot szépen megvették...:) no mindegy, csak érdekes, hogy mikor shortot zártam a bux 200ponttal lejjebb volt...
én nem is figyeltem....szerintem azért volt...mert tegnap elég sokan elhitték hogy megyünk még felfelé...és ma is nekiálltak reggel venni..az esés dacára.
hatival ma is átkúrtak :) nem igazán értem, hogy reggel mire kellett az 500as kt...
Ha 22100 alá megyünk.akkor megkezdjük beölteni a rést...ami nem longos jel szerintem...de majd meglátjuk...ha betöltjük teljesen akkor vége a felfele korrekciónak szerintem.
ez egypár napon belül be fog szakadni szerintem....irány lefele...én erre számítok..
de valaki meg longol...hát legyen. nem jöttek még fel a shortomért...majd ráadok ha nagyon esik..vagy megvárom mig feljön értem.
equitas rendszerét nézem, nem fontos melyikben mit nyitok, csak nagy számla tele van már így is longgal... hatival nem tetézem a bajt:)
Na, én lassan elmegyek, ma sem történik egyelőre semmi, 16 óráig adatok sem lesznek...
A longokat úgyis tartani akarom, majd oti-t bővítek 5 400 fölött...
Értem, csak azt nem, akkor miért fontos, melyik számlán mit nyitsz? Eleve minek 2 számla?
más a tőke rajta ennyi, kezdőtőke is más volt.:)
Már olvasgattam a két számlát, de nem tudom, mi a különbség?
Kis számlán kicsi veszteség, nagy számlán nagy nyereség?
kis számlán, nagyon nem :)
hmmm, mintha azt olvastam volna, hatira nem nyitunk longot. Elcsábított a KT? :))
lezártam a shortot, nyitok promptban inkább. Itt meg egy longot :)