szóval szokásos... :D
nem vagyok harapós, csak figyelemmel kísérem fórumozókat és ha nem ide való privátban szólok, ha úgyse veszi a lapot nyilvánosan...
Semmi kül nincs, pozik miatt nincs pánik, longok hoztak shortok vittek :)
azért azt észre lehet venni, hogy a fórumozók száma megháromszorozódott, de nem jellemző rám, hogy valakit megszólok, ennek megvan az oka, fórum színvonalát fenn akarom tartani, ennyi
mintha azt írtad volna, hogy longokat zártad de nem fordultál shortba.
Akkor mégse annyira egyszerű?
Mondom ezt kereskedési időn kívül, miközben nem trédelek buxhatit most.
2010.06.17 22:45 rbbj11 (VIP) Re: nincs cím Címzett: @kerikoma
én nem fordultam shortba, csak a longokat dobtam. Itt lebegünk/billegünk jobbra-balra a 200 MA-n amcsiknál, ezért nem mertem shortba fordítani. De remélem, mindenkinek bejön az elképzelése. Én holnap olyannyira partvonalra vonulok a nyerő longjaim mai végül nullában zárás kényszere miatt, hogy holnap már egyáltalán rá se nézek piacra, nem hagyok benn ajánlatot se, full cash. Jó szelet mindenkinek! És jó hétvégét.
Herceg, mennyit buktal ma? Csak azert kerdezem mert szokatlanul harapos vagy...
Mivel egy érvet sem írsz, csak belekötsz a hozzászólásokba nehéz ellenérvelni... Olvashatnád magad vissza, hogy mit írtál ma...
http://stocklandyard.hu/forum/locatepost/270748
http://stocklandyard.hu/forum/locatepost/270755
nincs nagy jövőd itt ebben a stílusban...
neked mindenkin ércelődni kell, okoskodsz mindenhol, Nem építed a fórumot, hanem rombolod...
csak várjuk ki a végét....USA már egész előző héten emelkedett....
tudod hogy van : jó hírre adni kell..
ha lemegy nullára akkor igazi szivatás volt a mai nap..mind shortos-mind longos részről.
egyszerű long a történet már egy hete, nem kell túlspirázni
ez a nap vagy long beültetés volt..vagy short kiugratás....
elegem van már hogy minden 2. hétvégén ki kell ötleni valami világmegmentő tervet ?
ezt majd csak utólag tudjuk meg..mint a 26.150 ről..hogy az volt a tető.
széles a választék..:)))
ebben az Elliotban legalább egyszer mindenki,egyszerre mondana "A"-t vagy "B"-t....:)))
Hatiban lehet maradt rés,de buxban nem nagyon,sáv ez most,fejváll jobb váll,Elliot "B" vagy ki mit lát ki belőle :D
dax duplacsúcs.igaz snp-ét feljebb vártam 1-3%al...bux meg követi trendet...ta rá ... kaka..max támaszok ..ellenállások....de trendet kinézni:)
maradt egy szép kis résünk, holnap betölthetnénk, vagy .......
benne van de az is ma lefordul...óvatosan kezdem shortot előtrbe tenni
Nem hinném hogy ez volt a tető.....
Oti kitört,többit is cibálják,lesz ebből még tovább fel.