és milyen műfaj? Katonazenekar, tűzoltózenekar? ... :P
Vagy Bódi Guszti stílus?
és milyen műfaj? Katonazenekar, tűzoltózenekar? ... :P
Vagy Bódi Guszti stílus?
csak linket kérek, dönteni csakis demo alapján. hátha
rolling stone-s
lakodalmas rockot kértek tőle, igaz utána semmi másra nem marad pénzetek.
Veszélyes dolog amit itt kérsz, kinek a Papp kinek a Pappné!
Sziasztok,
Nem tud valaki egy jó esküvői zenekart szeptember 4-re Budapestre?
érdekes, hogy szerencséseknek nevezi a blog azokat akik ott voltak, pedig csak egyszerű tolvajok...
Ide teszek be egy kis megemlékezést Hypós-ról, hogy ne OFFOljuk szét az erre nem alaklmas topikokat:
_embedded&has_verified=1
Meghalt Hypós Feri
Negyvennégy éves korában, agyvérzésben elhunyt a Fradi szurkolótáborának egyik vezéralakja, Karsai Ferenc, közismertebb nevén Hypós Feri.
A hírről a Ferencvárosi Szurkolók Szövetségének honlapja számolt be: „elhunyt a közelmúltban agyvérzéssel kórházba szállított Hypós Feri, a /legendás/ II.-es szektor egyik alapító tagja, Simon Tibi jó barátja, aki rengeteg jót tett a szurkolókért” – írja az fszsz.hu. „Soha nem felejtünk, sem Téged, sem tetteidet!” – írják.
Az Index szerint Karsai a Fradi ismert vezérszurkolója, majd évekig a csapat belső biztonsági vezetője volt. A 90-es évek végén a Pattogatott kukorica című filmben ő játszotta a pénzbehajtó Terminátor szerepét.
_embedded
http://blog.puruttya.hu/bypost/2010/07/08/Jokor_jo_helyen
Ha ez nálunk történt volna,sztem még 50k sem maradt volna belőle.
Az Adriai-tenger partján kígyózó A14-es számú olasz autósztrádán hétfő délután fél háromkor, a legégetőbb hőségben és legnagyobb unalomban vezető autósok egyszer csak azt látták, hogy az előttük haladó teherautó összeütközik egy másik járművel, és nekihajt a biztonsági korlátnak. A kamion oldala megrepedt, és pénzeső hullott belőle.
Kétmillió darab egy- és kéteurós zúdult az aszfaltra. Csillogtak a tűző napon, mivel teljesen új aprópénz volt.
Az olasz állami pénzverde teherautója szállította a papírhurkákba csomagolt pénzt, melynek jelentős része a balesetkor szétgurult az autósztrádán. Az ütközést látó autósok azonnal pénzvadászatra indultak, nem pedig a sérült vezetők megsegítésére. Még az sem érdekelte őket, hogy autóikkal az autósztráda kellős közepén leparkolva tömegszerencsétlenséget okozhattak volna.
Közel 50 ezer euró tűnt el pár perc alatt az aszfaltról, a pénzt összeszedő autósokkal együtt, hiába érkezett meg a helyszínre a rendőrség szinte azonnal. A rendőrök így is egész délután seperték és vödrökbe gyűjtötték a pénzt. Az esetről beszámoló olasz lapok elítélték a rögtönzött tolvajjá vált autósokat, bár túlságos szigor nélkül: legalább egy mentőt a helyszínre hívhattak volna.
A napilapok szerint a felelősség leginkább a pénzverdét terheli, ekkora összeget miért nem páncélkocsiban szállíttatott. Azt sem zárják ki, hogy a baleset nem véletlenül történt, és az éppen akkor ott tartózkodó autósok talán igazi bűnözők voltak.
Szerintem elbattyogsz a fideszhez, és ők elmondják neked, csak van valami jogtudoruk...
Felteszem a kérdést, hátha tud rá valaki válaszolni.
Szeretnék egy kis hátszelet adni a fideszes polgármesterünknek az őszi önkormányzati választásra, hogy az álfüggetlen szocik lehetőleg a városházába ne tehessék be a lábukat az új ciklustól. Kitennék egy honlapra egy bannert (amit főleg helyiek látogatnak, így a célközönség pont jó), de ezen a banneren ugyebár fel kell tüntetni ilyen esetben tudtommal, hogy "fizetett politikai hirdetés".
Hogy vannak a politikai hirdetések szabályozva jelenleg? Mert borítékolható, hogy az ellentáborból én is fogok támadásokat kapni gazdagon (4 évvel ezelőtti tapasztalat, pedig akkor csak egy fórumot indítottam, ami érthető módon nem tetszett a szoci vezérnek, mert ezt nem tudta keményen cenzúrázni, mint egy másikat).
Tehát miként kellene eljárnom, hogy sehogy (jogilag) ne lehessen belekötni?
Csatlakozom! :-)
Nem tudsz véletlenül (vagy bárki más) olyan ingyenes tárhelyet, ahova felmegy 0,5 giga, s külföldi ip-ről is elérhető?
Minden kábelt kihúzni, kikapcsolni.. várni 10percet és újra be. Nálam ez szokott segíteni. note, hálózati, modem, router.. A modemet, routert mindenképpen hálózatból kikapcsolni 5-10percre
Üdv.
ja, majdnem beáztunk megint hétfőn, az volt a mázli, hogy most mát kettő szivattyú van, és automatikusan elindul, ha a kútban sok a víz. és így nem folyik vissza a garázsba. jöttem haza két gyerkőccel az auchanból, majd szívinfarktust kaptam..gyerek nyakig kakis volt a víz meg ömlött, meg be is kellett őket vinnem..hát, kész voltam.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy miért nem tud egy notebook felcsatlakozni a netre?
A modem jó (ez a gép ugyanarról megy), de a notebookkal nem talál kapcsolatot. (modemen az ethernet led csak villog, a gépen a helyi kapcsolatnál pedig aszongya, hogy "egy kábel nincs bedugva". (Ez persze hülyeség.)
Ma reggel indításkor a vindóz nyöszörgött, hogy súlyos hiba után állt helyre, ezután nem is látják egymást a modemmel.
Ethernet drivert újratelepítettem, nem változott semmi. Eszközkezelőben azt mutatja, hogy minden ok, bár érdekes módon, ha a drivert leszedem, akkor sem jelzi, hogy hiányzik.
Mit kell tenni ilyenkor? Kösz.
llőáé9gfuijgftuigfzuujf ikifl,éhklgfnjhndghzgyszgzhdjnjgfmk, .,
püó154áéúáü9öú
ú
9öüöépoö,..áűpoöpoö9ö8988
ez a kislányom véleménye a piacról :)))
Válozatosság kedvéért ismét ömlik az eső, dézsa szerű...
pincétek bírja?