Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: lk

#270463 Zabás Előzmény: #270461

Azt nem tudom, hogy mit fognak kitalálni a nagyokosok, hogy ezt a globális pénzügyi válságot egyáltalán mérsékelni tudják??

A pénznyomtatás nem jött be!

Mi lesz a következő lépés, vagyis mikor tudják egyáltalán meglépni a következőt, mert most el lesznek foglalva az állam csődökkel és a megszorításokkal! Így soha nem fog tudni beindulni a gazdaság motorja! Persze a pórázt nem szabad szabadjára engedni, mert akkor meg jön az anarchia! Sajnos a megszorítások kellenek, de szerintem értelmetlen és hosszútávon nem is fogja elérni a célját!

Mi lesz akkor a következő lépés??

Pénzt osztanak a lakosságnak is, hogy legyen vásárlóerő?? Egyáltalán miből fogják fizetni az emberek a közüzemű számláikat?

Sok itt a megválaszolhatatlan kérdés szerintem, nagy a bizonytalanság és a bizonytalanságot nem szereti a tőzsde!

#270461 pruntyoke Előzmény: #270457

na jó, én alapvetően optimista beállítottságú ember vagyok de elmehetünk a másik végletbe is..

nemrégiben találtam egy cikket: http://canadahun.com/nagyvilag/nostradamus-joslata-vilaghaboru-lesz-novemberben.html

ha ennyire vészes és rossz minden akkor lehet, hogy a cikkben leírtaknak is van valami alapja??

persze kétségbe vonom.. de akkor is.. meg különben is lehet, hogy Roubininek van igaza, hogy gazdálkodj és védd meg amit termelsz??

#270457 Zabás Előzmény: #270453

2 év múlva szerinted mi fog javulni? 2 év múlva az a gond, hogy nem lesz már hova esni!

DOW 1000 alatt lesz!

Az itt a probléma, hogy a felvezető út az nem olyan lesz, mint a 2009-es év, hanem évekig fog felfelé araszolgatni /évtizedekig/!

#270453 pruntyoke Előzmény: #270449

na jó, ez eddig teljesen nyilvánvaló..és már 2 éve tudjuk mindenhol sz@r van..de 2 évig miden le??

#270443 Waszeitung Előzmény: #270440

Vagyunk így ezzel páran....

Csak ezzel a "hajszál híján" ATH-ra futó történet volt egy nem várt tényező :(

#270442 Robag Előzmény: #270437

Most még nem elég biztonságos a beszálló full shortra szerintem.

Egy hetet csak ki lehet még bírni addig, nem?

#270431 Robag Előzmény: #270062

Szintén reálos volnék. Szerintem két járható út van számunkra:

1. Elmélyedni Cimballi írásaiban olyan szinten, hogy kisujjunkban legyen az Elliott elmélet, és csípőből tudjuk alkalmazni.

2. Ricsi "matekos" stratégiáját rezzenéstelen arccal végrehajtani.

Esetleg mindkettőt külön pakkokon, azután kiderül melyik fekszik jobban. :)

#270165 pruntyoke Előzmény: #270157

gondolj bele, suli szünet, sokan elmennek szabadságra, brokik is pihennek..

az augusztus meg pláne álló víz szokott lenni..

de még ha nem is azért nem tőzsdéznek az emberek mert szabadságolás van hanem inkább itt is a pszichó..mert tudja, hogy nyáron inkább pangás van és ezért májusban pozikat zár és nem nyit ha csak nincs valami mozgató hír..augusztus vége felé megint megindulhat az élet

"sell in May and go away"..nem véletlen a tőzsdei mondás..

persze aki hosszabb távra nyit az más tészta..

:)

#270157 Kezdő Előzmény: #270139

Azt olvasom, hogy ez az alacsony forgalom kitörés előtti csend, nem amolyan focivébés semmittevés. Még nem tőzsdézem egy éve, ezért kérdem a régiektől, így szokott lenni? Ennyire csend van nyáron?

#270139 BudFox Előzmény: #270130

én is csak délután értem haza...

hát nagy büdös semmi..röviden összefoglalava...egész napos tili toli...hónapok óta nem látott alacsony forgalommal....

az egész mozgás a záró szakaszban volt...Richter ,MOL jól lenyomva..OTP kicsit megvéve...

USA miatt hétfőn 80 pontos eséssel kezdhetünk