remélem tudod zárni 5k alatt :)
lehet összekeveredtem...a lényeg, hogy nem plusszos napokra emlékszem, csapkodással...de ilyen volt már a tegnapi nap is...
Az legalább mozgolódik néha, de a Tkom most veri a volában :), persze lefelé, mert én longban vagyok ott érdekelt!
Amúgy én inkább longra voksolnék USA-ra való tekintettel, de rajtam kívül mindenki más sz@rik rá :)))
Erről majd csinálok egy nagyobb képet, ha jó lesz végre a nagy gépen 24"-os monitoron jobban látszik!
lefele körre szavaztam ma...tettem is tétet...otival
megerősítem...általában eső nap
előző napokban szokták hagyni a longosokat zárni, az utolsó nap pedig a shortosok zárnak...
kicsit parasztosan én így fordítanám le a megfigyelésem...
kiváló ábrák...
légyszi mond meg, melyik következik...)
Nem a magas forgalommal van a gond, hanem a hirtelen kiugró magas forgalommal!!!
A legtöbb kiugróan magas fogalmú nap után az ár beragadt és napok kellettek, mire ismét irányba állt:
http://www.imagebam.com/image/a4068f84911644
Nem muszáj fordulni a, de az esés lendületét megtöri ez a klimaxos nap jelentősége!
Akkor ha már ennyire semmi sem történik és Commander Herceg sincs itt, hogy letoljon az offért, elmondanád pár szóban, hogy az opciózárás miért valószínűsít esést?
Erste megy nálam...
nem..ennyire tele van a hócipője már mindenkinek azzal hogy egyes nagyhatalmak ennyire mutyiznak a hírekre...kivárás van.
Megint besz*rt az Erste? Vagy ennyire nincs forgalom? És ennyire nem érdekel senkit az USA kiugrás?
Na ??? Talán most tudnak esni usában ?
egész héten emelkedtek...tudnak -e vajon lefelé is menni ?
vagy csak a szivatáshoz értenek ?
Azért tavaly március környékén igen nagy forgalommal adták napokig...
kinyit usa, megint felvisznek minket a mennybe, aztán zárunk megint 700-on:-D
szerk: majd akkor jön a forgalom.
Hello skacok, én is most értem haza...
látom ugyanott vagyunk ahol tegnap :pfff
hatiban meg emberemlékezet óta nem volt ilyen xar forgalom..faxa...
Így van,áramszámla long :D
Molly mit össze nem vitézkedik ma is,19e egyféle vízválasztó...