Mi most értünk haza, 8 hónapos kislányomnak vettünk cipellőt a keresztelőjére!
On!
BUX naposon az ÉKEKET figyeljétek!!
Mi most értünk haza, 8 hónapos kislányomnak vettünk cipellőt a keresztelőjére!
On!
BUX naposon az ÉKEKET figyeljétek!!
Szerződésük van az áramszolgáltatóval. Egy bizonyos kw mennyiséget mindennap el kell használniuk....
:D
ma tényleg nem történt semmi..jobban jártatok volna, ha ti is mást csináltok mai monitornézés helyett :)
Szerintem meg pont fordítva, napiban fontos, intrában meg kevésbé!
Intrában mindig reggel és zárás előtt 1 órával van csak jelentős forgalom közben meg semmi, pedig akkor is van mikor mozog valamerre, ha nem éppen vergődik!
Viszont naposon a nap közbeni szenvedés nem látszik, de az igen, hogy az össz. fogalom és a zárás elég volt e trend törésre vagy nem.
+ én még mindig az vallom, hogy a nagy forgalom /klimax/ megöli az egyirányú mozgást/ pont ez történt 06.04-én és azóta nem is tudott esni az addigi alj! Azóta csak oldalazunk!!! A nagy forgalom /klimax/ megint bebizonyította az igazát!
nő az optimizmus? fel-fel?
ja, felfele poziban vagyok, lejött értem, aztán meg átugrott, úgyhogy én szaladtam a bux után, bután.
Pedig a forgalom mutat valamit...
Persze, napiban nem annyira fontos, de most, amikor napok óta nincs forgalom, akkor...
De te tudod :)
én eleve nem nézem a forgalmat csak nagyon ritkán, eleve óráson, vagy naposon kereskedek, belépőz szoktam csak alacsonyabb időben nézni!
5 percest csak unalom miatt szoktam nézni!
Vki elrontott vmit kt 350....
Én most nem lepődnék meg, ha 20K-t elérné, és szerintem nem fogja törni a 18 200-at.
Mindenféle hozzáértés nélkül írtam, majd vissza lehet keresni...
Be is másolom a molly topikba
:D:D
Most meg tudná mozgatni a piacot keményen:-)
Molly ismét megbotránkoztat.....
Pontosan.
Ilyen forgalmi adatok mellett szerintem még a leginkább TA hívők sem nézik, mert nem mutat semmit...
Pár kontival megtépnék most a hatit, már lehetne írni, hogy fals kitörés, holott semmi nem történt pl, csak Hathor nyitott ki 100 konti longot:))
közben olaj zuhan éppen...akkor mire is megy...arra, hogy qrva drágán vásárolunk a surguttól???még 200 millióval többért, mint amennyiért ők vették?
Még a sávozást sem merem mondani erre a hétre,talán a gólyaf..s a levegőben a megfelelő kifejezés.
Egyébként nekem teljesen mind1, ki milyen poziban van. Rólam mindenki tudja, shortos vagyok, de most nem nyitok. Ha esik, ráérek akkor is. Most megnyitom, és ülhetek rajta pl 2 hetet, míg ha 21K alatt nyitom, akkor megspórolok egy csomó idegeskedést. Én nem vitatom, hogy jó lehet innen a short, de van egy olyan érzésem, megy ez még felfelé.
Miután nem tudok rajzolni, alátámasztani nem tudom.
A gazdasági hírekkel meg igazatok van, de én ezt gondoltam 3,5K-s otinál is, hogy feljött 1200-ról, most már ideje visszamenni, mert semmi nem változott. Na, onnan még pont duplázott...
Tegnapi hírek szerint a európai bankok közül az első 2 helyen a Santander és a BBVA áll :o
Rg re van egy 49k-s célára a DB-nak...szerintem az Rg a legtutibb jelenleg.
szerk...hatiban 20 percig nem volt kötés, 20 perc után 1kt! :)
Érthető,hiszen Egisszel nem tudják húzni a piacot,Oti senkinek nem kell,bár Rg ben is van potenciál,lapít a fűben mint az a bizonyos...
Ráadásul a guru úgy látja, a kormány képes lehet stabilizálni az állam pénzügyi helyzetét drasztikus kiadáscsökkentéssel és adóemeléssel, amivel az IMF további támogatását is kivívhatja. Megjegyzi, a hazai bankszektor jó állapotban van, ami segítheti a gazdasági fejlődést, a felépülés ugyanakkor a lassúság jeleit mutatja
Mark Möbius mondata...közeleg a jólét! Jólét=stabil állami pénzügyi helyzet?