kedv csináló képek...
Nekünk nagyon bejött plitvice! Tengerpart után kész felüdülés volt ott a hűsben tartózkodni és szerintem csodálatos!
Vannak saját képek is de most nem tudok felrakni!
Mi megszálltunk 1 éjszakára, nagyon kedvező a tarifa tiszta rendes háznál és még reggelit is kaptunk!
Itt vannank az árak:
http://www.np-plitvicka-jezera.hr/eng/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=71
40 forint kb 1 kuna: jó sok :(
időjárásilag Zadar a vízválasztó
bár ahogy nézem, nem igazán lesz strandidő.
http://www.meteoprog.hu/hu/weather/SplitDA/
a Krka nemzeti parkot tényleg nézzétek meg, a gyerekek élvezni fogják.
Nekem is ez jobban tetszett, mint Plitvice.
Dubrovnik meg onnan rohadt messze van, bár amikor mi voltunk, akkor még nem volt addig autópálya.
no, látom el kell mélyednem a témában, mert kicsit bonyolultnak tűnik, de biztosan nem az. már tavaly is terveztem, hgy csinálok magamnak egy weboldalt, de nem olyan egyszerű, mert sok lehetőség és variáció van, de arra is rájöttem, hogy idő kell, míg megtanulom, hogy kell felépíteni egy ilyet..
kicsit okosodom, aztán majd még kérdezlek titeket, nagyon köszönöm a segítséget!!
a metatrader topikban vannak linkek is....
a vps-ről. Én most béreltem egyet...
Mi az a virtuális szerver szolgáltatás
és milyen előnyei vannak?
A virtuális szerver szolgáltatásunk tényleges webszerverrel egyenértékű bérleti megoldást kínál, költséghatékony alternatívát nyújtva a fizikai szerver bérlet, illetve rendszer adminisztrációs és co-location szolgáltatások kiváltására.
A futó operációs rendszerek nem gyakorolnak egymásra hatást, így egy időben több operációs rendszer fut. A felhasználó számára csak a saját rendszer látható, rendszergazdai jogosultásgait kihasználva teljes mértékben az igényeknek megfelelően testreszabható, felügyelhető és konfigurálható. Lehetőség van saját alkalmazások, egyedi megoldások haszánlatára.
nem hiszem, viszont sztem a csomagok díjaiban benne van a dom reg díja is
hm..ennyire nem vok okos. mi az hogy virtuálisan? az mennyiben más?
köszi a válaszokat mindenkinek.
még egy kérdés.
ha egyik helyen regisztrálom a domaint, akkor a tárhelyet nem feltétlenül náluk kell fizetnem vagy igen? tőlük muszáj bérelni?
nem tudom mennyire korrekt árak, de olcsóbb annal amit írtál
szerk: ismerem a tulajt és még lehet szóba is áll velem :o)
Nagyon!
én a mediacenter.hu tól bérlek tárhelyet
ne felejtsétek otthon az útlevelet, nem tudom boszniába kell-e, de bosznia beékelődik dubrovnik felett horvátországba
de valóban Horvát,kabocák,tenger,a fennyőillat,olajfák ez nekem is a kedvencem,szeretem:)))
és nem több millioért...
van olyan ismerősöm,aki úgy nyilatkozik,hogy megy a franc horvátba sós vizet köpködni,inkább Ausztria,Svédország,utazási csekk itthon Wellnes stb stb.
kinek a pap,kinek a papné...
sajnos az Ország jó része meg nagyon sehová,mert nincs kerete erre.......
kis érdekesség:
2004-ben Dubrovnyikban ott sétálgatott Tom Cruise le s föl,az anyjával jött,saját hajón,fel sem lehetett ismerni,kis pöcsi möcsi:))napszemüvegben,baseball sapkában....mindenki letojta:))