Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: lk

#269773 Csilla76 Előzmény: #269769

jaj, bocsika, gyorsan visszanézem.

látod, elveszi az eszem a nagy odafigyelés..

én meg 740-en. le is írom, hogy igazán teljesüljon.

meg is találtam a huncutot:-)

#269768 Csilla76 Előzmény: #269742

Zabás, szerinted meddigcsoroghatunk még ma lefelé? kb?

szerk:Európai mozog lefelé lassan..nem úgy látjátok?

#269765 Csilla76 Előzmény: #269763

én is azt szeretném, ha nem lennék..elegem van, most már nyaralni fogok.

szerk: ja, a kérdés az, hogy meddig lehet nyugodtan longban ülni, aztán meg szépen shortolni:-))

Szerintem is igaza van Euromannak. csakhogy én azért sírok, mert mindig kivárni és ülni kell egy fél napot, ha rossz irányban állok. Kész vagyok..

Megfogadtam tegnap, hogy ma zárok mindent. És még nyerek is rajta, remélem:-)

#269763 Ricsi Előzmény: #269758

Szerintem az jobb, nem kell napokig poziban lenni. Minden nap 5% emelkedés, akkor az ember már nyugodtam longban:))

Euroman, igazad van, de ez mindig azt a viccet juttatja az eszembe, hogy a broki mondja, van egy rossz meg egy jó híre.

A rossz az, hogy a befektető tönkrement, a jó pedig az, hogy mindezt kis forgalommal tette.

#269759 Euroman Előzmény: #269755

csehekkel, daxxal egálban vagyunk, és vezetjük az európai emelkedést az első 6 hónapban összesítve...mindegyik +5-6 %.....lengyelek -2%, tehát nincs min sírni...

#269758 Csilla76 Előzmény: #269749

na Zabás, lassan figyelhetünk és lehet majd longolni:-))

csak le kell írnom, hogy mit akarok:-)

Ricsi, valaki írta,hogy mi hirtelen fogjuk behozni a 20%-ot...hát most ez olyan viccesnek tűnik, de inkább sírhatnékom van rajta.

#269755 Euroman Előzmény: #269752

mind a 2 tőzsdéjük ma szép nagyot esett...lehet, hogy mutatják az irányt...volt már olyan....

#269753 Euroman Előzmény: #269751

egyébként a lengyelek nálunk is gyengébbek, tegnap is ők esték a legnagyobbat...miközben ny-eu 8 napot ment fel, ők 4-et mentek, 4-et estek, és a tegnapi -1,34 % után sem nagyon emelkednek...

#269751 Euroman Előzmény: #269743

ha már mindenki a ha meg akkorral van elfoglalva, akkor azt is mondhatnám, ha usa-t tegnap nem műzáratják fel, sc-vel vagy valami más csalással, hanem -0,4-0,6 %-kal zár vagy még lejjebb, ami ilyen xar makrokra dukált volna, akkor most tisztes minuszokban lennénk...xar adatra emelkedés kereskedhetetlen, és ki is fog durranni ny-eu tőzsdék, és csehek 8 napja zsinórban emelkednek...szvsz jövő hét első napjai korreció, ami akár 3-5 napot is le fog törölni ebből a phingszagú emelkedésből

#269749 Ricsi Előzmény: #269746

Mi lehet hogy ott vagyunk, csak a többiek nem:))

Egy erős eső trendbe ugattak bele, de a külföldiek ezt kb le is dolgozták...

A dax kb 1%-ra van a csúcsától (6 300), mi meg kb 20%-ra. Azért az nem mind1 szerintem:)))

#269747 Csilla76 Előzmény: #269742

én is itt vakarom a vakarni valót a gép előtt, már kivagyok, de várok egy kicsit. igazából levárnám legalább 21800ig vagy 21740ig sem bánom, és onnan longolnám.

valahol volt, hogy még eg elemző június 23-ig várja, hogy feljebb menjen minden, és onnan fog csordogálni lefelé..

21880-on állunk most.

#269746 Csilla76 Előzmény: #269743

most olvastam a hírekben, hogy ott vagyunk, ahol Szíjjártóék megszólaltak. és kapaszkodunk felfelé. ki tudja, usa ha továbbugrik, akkor mi is jumpolunk velük.

ja, meg hiába a sok xsar hír, csak menetelünk, mintha minden okés lenne..

az elmélet jó, csak az embert nem lehet kiszámítani.:-))

#269743 Ricsi Előzmény: #269732

Bocsi, hogy bele...

Amíg OTI nem indul el, itt nem lesz komoly long...

Én azt számoltam, ha oti most 6K lenne, a bux 1000 ponttal lenne feljebb. És az most reális lenne, elnézve a többi tőzsdét.

Tehát elmondható, hogy jó volt az elképzelés, de keresztbe tettek. És így elmondható, a TA sem sokat ér ilyenkor...

Ezért (sem) hiszek benne...

#269742 Zabás Előzmény: #269736

Én a helyedben ha realizálnék, egy kicsit kivárnék most, nem fordítanám meg egyből a pozit! Kicsit partvonalra telepszem most, hamarosan lesznek jelek shortra vagy longra, most a kettő között lavírozunk!

Én tegnap még viccelődtem Herceggel, hogy majd én holnap adok rá 900-on! Komolyan csak vicceltem , mert eszem ágában sincs ráadni!

SnP futi 1140-ig most már el fog menni 1171 az utolsó céláram benne! Addig inkább nem adok semmit, veszélyes!!

#269736 Csilla76 Előzmény: #269732

én meg nem tudtam fordítani, nem jöttek le értem..én sajnálom, hogy eldobtad a longokat, mert nagyon drukkoltam neked, és végig igazad volt.

sokszor hallgattam is rád és bejöttek a meglátásaid. most azon gondolkodom, hogy igaz bukóban vagyok, de lehet, hogy most kellene fordítani, mert megy fel minden. abból még lehet szakítani valamennyit. a tegbnapi nyerőm most még odavan...péntek van longolni kell, meg hétfőn is:-))

#269732 Zabás Előzmény: #269729

%-an nem teljesítünk rosszul:

http://stooq.com/notowania/?kat=i3&sort=6

De kicsit pipa vagyok, hogy a longjaimat eldobatták velem 760-on tegnap! Ma hajnalba gondolkodtam, hogy beteszek nyitó vételt 800-ra, de nem tettem, inkább aludtam, pechemre! :((

Ez a szemét úgy is sokkal könnyebben tud nélkülem száguldani! Pedig Hathor nyaralni megy ilyenkor erős long!!! :))

Öröm az ürömben, hogy tegnap nem sikerült ráadnom záróban! :))