én szeretném, ha kicsit visszajönne nyitófelé, és aztán fordulnék longba.
mármint a 1500pontot felfel érted?
én szeretném, ha kicsit visszajönne nyitófelé, és aztán fordulnék longba.
mármint a 1500pontot felfel érted?
miért? te jártál jól, emelkedik ez a buxzi.nekem meg shortom van és nem tudtam eldobni rendesen, mert akkor etettem..most várom ,hogy visszajöjjön egy kicsit, de nem akar nagyon lejönni. akkor majd megválok tőle.
Érdekes látni hogy minden megy csak a bux senyved,vajon itt téblábolunk az idők végeztéig és vezetjük majd az esést,vagy egyszercsak megindulunk igazi barom módjára és megyünk 1500 pontot 2-3 nap alatt....
ha van időd rá megköszönném
valami rémlik, de én később értem oda és akkor már túl voltál rjata :o)
Sehogy, ez nem olyan progi:)
Megpróbálom neked leírni PÜ-ben, másoknak már elmeséltem személyesen talin...
nem lenne baj ha tudnánk sávozni, de semmi forgalommal azt sem lehet
annyira kíváncsi lennék a progidra, hogy gyakorlatban ezeket az árakat hogy mutatja
21 200 körül én is sírva fakadtam (meg sokan velem együtt). Akkor nem engedték tovább esni, most nem engedik tovább menni. Ezért hagyom ki ez a sávot.
Ha nagyon akarnék valamit, akkor 22,1K-n short, de kihagyom:)
:)))
Nem nagyon zavarunk bele a beszélgetésbe.
A hati most beszorult a 21 200-22 000 sávba. Valamelyik nap belevettem 22K fölött, aztán átfordultam shortba amikor visszajött, az egészet meg lezártam 0-ban. Most már csak 22,2 fölött vennék... vagy 21K alatt adnék, addig semmit nem csinálok...
Na, akkor tegnapi shortok meg viszonylag idoben zarva es nyitottam kis longot + Egis. Ugy nez ki, el kell hinnem, h. megis emelkedhet ez a f*s.
akkor az olyan, mint az én longom 350-ről
ja, ez itt OFF, bocsánat :o)
Yo reggelt!
Ma reggel is azt tippelem mint tegnap, jobb váll oldalazás. Sokat nem kell töprengeni ezen.
Sokan állunk csak, és néha ránézünk. Nekem van oti shortom 5K-ról, de nem zárom, más nincs, és ilyen mozgások mellett nem is lesz...
ma is idegbeteg rángatózások lesznek..
jobb ebből kimaradni..
nem baj ha feljebb rángatózik..lesz honnan leesni..
Ki kéne már szállni egy kicsit, kis szerencsével megpróbálok pozit zárni, remélem sikerül... Aztán csak figyelni és várni a beszállót bármerre....
Ma nem lesz sok makro
Ma várható adatok:
HU 09:00 Bruttó bérek, év/év, április, előző: 9,4%
GB 10:30 államháztartási adatok, május, előző: 9,96 mrd GBP, várt: 18 mrd GBP
CA 12:30 Mark Carney BoC-elnök beszédet tart
PL 14:00 Ipari termelés, év/év, május, előző: 9,9%, várt: 8,1%
CA 14:30 LEI index, május, előző: 0,9%, várt: 0,8%