Érdekes teljesen ellentmond Egon elemzésével
jóreggel, elolvastam minden topikot amibe tegnap éjszaka 11 óta írtak, elégggé megoszlanak a vélemények
továbbra sem tudom eldönteni, mit tegyek
berealizáljam a tegnap óta ismét számottevőre duzzadt bukómat, vagy kivárjak hétfőig, hátha fordul a piac
:S
persze az emelkedő trend közepén kitalálunk egy elliotot, hátha bejön... :)) Elakarják adni a tanfolyamukat :)))
nekem az sehogy se jön ki, mert számoljunk:
0pont 9300 2pont: 10800? 3as pont 11800 (mostani) Ebből 5ös legalább 14k fölé vinné :) Szóval sztm nem, ráadásul kihagytam két kisebb hullámot ami a trendvonalon megvolt, sztm nincs elliot.
11e től kezdődően tényleg jónak tűnik a teória,viszont ha 10e től nézzük akkor most A-B szakaszban vagyunk és nem lesz új csúcs :D Bár erre most kicsi az esély....
hmm tozsdeklubbosok szerint most indul csak az elliot 3. emelkedő szakasza, BUX célár 13 500-600.
akkor elkapkodtam a longzárást :-(
Bár lehetett volna usa minusz is akkor megszívnám a fogam...
kedvedért biztos megyünk 900pontot :)
az korrekt, az volt az előző szintem ahova vártam :) gyühet :)
addig nem várok vele. Aláteszek egy stoppot és folyamatosan tolom ha gépelőtt vagyok.
Ha kiüti kilesz....
szkeptikus vagyok, usat is alacsony forgalommal húzták... Kitörésben nagy forgalom kéne...
10000pontot tudok kiülni :) meglátjuk, nem parázom. Devizák nem mennek, jövőhéten mjd jó lesz a short, ráérek :) Ettől még veszek otpt és majd eladom feljebb:)
Shortfüggő vagy,Kerikoma pedig permetezésfüggő Auto-motor topikban,szép kis csapat :D
Sokat kockáztatsz megint, mint anno.
emlékszel, mikor BP vel az aranymetszésre spekiztetek?
lehet meglepem a piacot még pár shorttal.. :)) Még kitalálom elemzéskor.
Najó,de a jövőheti lottóötös nyerőszámai csak mennek ? :D