Regisztráció Elfelejtett jelszó

Certifikát

Re: jk

#270653 Amatoregy Előzmény: #270650

igen.

ha longolni akarsz:

long certit veszel

ha shortolsz,

short certit veszel.

Itt álhatsz egyszerre mindkét irányba is, és működnek a készletértékelési elvek.

Fedezni nem kell napvégén a pozit, annyival kevesebbet érnek a papírjait.

Viszont van kiütési ár illetve határidő...

Re: Záráskor nyit az Erste Market

#268572 Amatoregy Előzmény: #268470

grat. Én akkor elkapkodtam a 231-es kiszállást..

De akkor nem gondoltam, hogy tovább erősödik, visszavenni meg nem mertem...

#268470 Watford Előzmény: #265334

Kiszálltam 279-nél és 228-nál a huf ts certikből, szépen termeltek...

#265415 Nemletezik Előzmény: #265334

certivel az a baj, hogy írtó nehéz belőni az árakat, én mindig kinézek a certiben mérve egy kiszállót és azt játszom meg, afféle vak vezet világtalant stílusban :), Hiába megy le pl. 280-ra ha a jegyző nem akarja, meg a nagy árrés miatt is jobb ha másik kereskedőnek adod mint neki. Ha 280 az árfolyam nem valószínű, hogy más venne még belőle így csak a jegyzőnek adhatod (ha rendesen működik).

#265334 Watford Előzmény: #261836

én szintén bent vagyok a két huf certin, most már csak egy kiszállót kellene keresni, az eurhuf 280-ig minimum le kell jönnie, nem?

A dollár huf certi már érdekesebb, mert ha fordulna végre az eurusd, akkor az nagyon menne, akár a 225-ös tartomány is meglehetne rövid időn belül...

Mit gondoltok?

#262637 Amatoregy

:)

Ha 340-ről jön visszafelé akkor az első kijelentésed is jó lesz...

#262612 Netmaster Előzmény: #261772

Hát, a fene se tudja mi lesz, de ez tényleg elég kemény mozgás volt (már az előző napi is magában, és erre sikerült még lapátolni egyet). Mindenesetre valami korrekció benne van a pakliban, de jó lenne tudni, mit kotyvasztanak a kormányosok.

Röviden: amit írtál, az igaz, de ennek ellenére ez most lutri.

#262209 Amatoregy Előzmény: #262195

én euróból is... (mondjuk a rövidebben bebuktam, de ráborítottam valakire)

#262195 Saraco Előzmény: #261836

En is pakolgattam a dollar certibol eleg rendesen, egy kis visszakorrekciora mindenkeppen szamitok jovo het elso feleben.

#261836 Amatoregy Előzmény: #261796

Pont ezt mondom én is. Ezért álltam be certikbe huf erősödésre. Bár ha valaki hétvégn még megszólal, akkor a 250-usd és a 295-ös eurcerti is repül...

#261772 Amatoregy Előzmény: #258412

Jól gondolom, hogy a gyenge ft miatt most semilyen certit se érdemes venni ami nem huf erősödésre szól?

Mert egy visszarendeződés kapcsán a huf árfolyamváltozás sokat elvisz nem?

Záráskor nyit az Erste Market

#258412 Netmaster

http://penzcentrum.hu/cikk/1023551/1/zaraskor_nyit_az_erste_market

Van itt pár, certisek számára is releváns érdekesség.

"-Milyen értékpapírokat érhetnek el az ügyfelek? Elképzelhető, hogy a közepes és kisebb méretű hazai részvények esetében is elindul majd ezen szolgáltatás?

-Egyelőre a BÉT-en forgó blue chipek kereskedését tesszük lehetővé egészen 22:00-ig, míg az Erste certifikátokat 17:30-ig lehet majd adni-venni (a certifikátokra vonatkozó árjegyzést terveink szerint rövid időn belül legalább 20 órára szeretnénk kiterjeszteni). Ez azonban nem zárja ki azt, hogy ügyfeleink megbízást adjanak például bármely BÉT-en jegyzett részvényre is.

-Kizárólag az Erste ügyfelei élhetnek a zárás utáni kereskedés lehetőségével? Más brókercég ügyfeleinek mit kell tenni, ha kötni akarnak? Hogyan lehet nyomon követni az éppen aktuális árakat?

-Minden olyan ügyfél, aki az Ersténél számlával és a szükséges keretszerződésekkel rendelkezik elérhető az új szolgáltatás. Meglevő ügyfeleinknek új szerződés kötésére nincs szükség. A tájékoztató jellegű ajánlatokat, valamint a megkötött ügyletek paramétereit honlapunkon, a http://www.erstebroker.hu oldalon érhetik el."

Re: nincs cím

#245760 kelvin Előzmény: #245759

Köszi mindenkinek!!

Akkor ezt megszívtam. Ez volt az első kereskedésem certiben, biztató. :-D

Mindegy akkor várok a lére.

#245759 Harlem Előzmény: #245743

Ha jól emlékszem 5.-én ütötték ki és aznap 13:00-tól 6. zárásig lehetett eladni.

Sztem sajnos már lekésted az eladást.

Itt vagy a BÉT-en érdemes ko után figyelni, h mikor lesz a kereskedés vége:

http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html

Pl. a pénteki kettőt még holnap zárásig lehet ráadni a maradvány értékre.

#245757 NightLord Előzmény: #245741

Általában már a kitüési esemény után néhány órával újraindul a maradványértékes kereskedés, nem kell napkat várni. Már csak azért sem, mert maga a maradványértékes kereskedés is néhány napig tart csak, utána lehet várni az elszámolásra : )

#245743 kelvin Előzmény: #245741

ok köszi mert a múlkori USDHUFTS03-as certit kiütötték és benne van egy kis fagyipénz, de el akartam adni az árjegyzőnek de nem tudtam :-S

Mindegy a pénzem 0,5%-sincs benne, de olyan így mintha a párnám alatt lenne. És nekem meg jól jönne :-D

Köszi a gyors választ, lehet megpróbálom holnap megint eladni

#245741 Saraco Előzmény: #245739

most mar van az az uj rendszer, hogy par nap mulva az arjegyzo beall a maradvanyertekre kereskedesben es eladhatod neki, leroviditve ezzel a dolgot, vagy marad a hagyomanyos mod, hogy megvarod az elszamolast es utana kapod kezhez, gondolom masfel hetnel az se lehet tobb

Azt nem tudjátok hogy a …

#245739 kelvin

Azt nem tudjátok hogy a kiütött certiből mikor kapom készhez a maradványértéknek megfelelő pénzemet?

Mert az erste írja hogy maradt, de nem, hogy tudom mikor vehetem igénybe.

Lehet lejáratkor?