Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Formula 1

shumi szegény karikatúrá…

#267326 Ibiza

shumi szegény karikatúrája önmagának..dúlt-fúlt mint otokár a vaddisznó mindenki hibás csak ö nem..

a kolléga 6.lett ha annyira jó shumi akkor elötte kellene végezni..itt nem a duma számít már időmérőn is mindent kitalált..

a két magyar galandféreg szpíkertől kapok kiütést.. iylen seggbebújós dumákat.. iszonyat..

mint anno mensel behívta a két szegény éhes (hangry) riportert (frank dávid) és utána évekig ő volt a dzsentlimen és a géniusz.. na én menselnél fatalpúbb versenyzőt még nem láttam...

Re: nincs cím

#267304 banyaiz Előzmény: #267303

ez nem jött össze Schuminak, Kubica balhé után egy plusz kerékcsere, a végén meg azon a lágy gumin nem tudom hány kört ment, de sok nem maradt belőle vsz. :D

Rég láttam ennyire izgal…

#267299 Zabás

Rég láttam ennyire izgalmas száraz versenyt, egyelőre SC nélkül!

#267259 joco9 Előzmény: #267213

jó volt az utolsó köre Haminak de ha esik egy kis eső akkor itt roncsderbi lesz az tuti márpedig mondják hogy lesz fogadni szerintem nem érdemes(gumikopás,új aszfalt nagyon csúszik nincs felgumizva és nagyon közel a fal)

Hami:2.4

Webber:3.7

Vettel:4.75

Re: alonso vs. renault

#258465 zeeh_ Előzmény: #258432

Schumi tényleg kezdi elkapni a fonalat. Kár, hogy Monacoban hátrasorolták, pedig gyönyörű volt, ahogy a beképzelt kis köcsögöt megszívatta.

A Mercedes sajnos pocsék autó. Még nem kell temetni a szezont, mert ezt a hátrányt még be lehet hozni, köszönhetően az új pontrendszernek és annak, hogy nem ugyanaz nyeri rendre a futamokat, így nem tudtak nagyon elhúzni.

Ha meg nagyon nem megy, akkor időben le kell állni az idei fejlesztéssel és a jövő évre kell koncentrálni.

#258432 banyaiz Előzmény: #258404

jó lenne bizony az a 8., 3 éves szerződése van most, van még rá esélye.

#258404 ikszf Előzmény: #258396

Szerintem azzal, hogy csapaton belül megelőzi mostanában Roseberg-et, ott ki is merültek a remények. Visszajött a formája közelébe, és kihozta a maximumot a kocsiból. A Mclarent, Red Bullt, Ferrarit nem fogja tudni verni.

Pedig szorítok neki én is. Jó lenne neki egy 8. vb cím. :) Bár a Red Bullosok is megérdemelnék.

alonso vs. renault

#258394 ikszf

alonso biztos boldog, hogy az excsapat kocsijának hátulját nézi egész meccs alatt :)

#258321 joco9 Előzmény: #258320

mondjuk a kocsinak a soderágy biztos nem tett jót na de holnapra biztos rendbe rakják