Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

eladó v. hosszú távra kiadó

#268928 gufoo

Ha vkit érdekel egy 40nm-es egy szobás ágygalériás nagyon korrekt használt tégla lakás a Visegrádi utca Árpád hídhoz közeli végén, jelezze. Én 6 évig laktam benne, a vételkor nagyon körbejártam, hogy mit veszek. Ha elsőre tetszik, később sem fogsz csalódni.

rengeteg képet tudok küldeni, itt van kettő :) :

http://i.imgur.com/9fOrC.jpg

http://i.imgur.com/E2vtr.jpg

árat nem tudok, mert folyamatosan halogatom a piacról az utánajárást, de hamarosan csak lesz. :)

Balatonvilágosi szálloda

#268898 Hathor

Eladó Balatonvilágoson saját vízparttal rendelkező szezonális működtetésű, téliesíthető, 20 szobás szálloda.

Meleg konyha van! Felújítandó.

Irányár: 155MFt.

Árverés

#267896 Hathor

Sziasztok!

Ma a 8ker vagyonkezelő árveréses bemutatóján vagyok.

Ki van írva vagy 20ingatlan eladásra, ma 10et mutatnak, azokat nézegetem meg. Egy hét múlva árveréses licit rá.

20percenként muatják az ingatlanokat

Ezt is kipróbálom!

Igazi kihívás ez a sok kis lepukkant kecó, a nyolckeres gettóban

Re: nincs cím

#267224 Hathor Előzmény: #267222

Szia,

írj priviben bővebb keresést, hely megjelőléssel, kizáró tényezőkkel.

Írtam itt egy Teréz krt-i lakást 48nm, 9MFT. Nem álom a földszint udvar, de helyileg jó helyen van, kiadható, bázisnak jó a központban, üzletnek, irodának is. Panel ár.

Az ingatlan vételnél első a hely, utána ház, majd a lakás, más fordítva csinálja.

Persze korlátlan a kínálat 10millióig, panelból, egyszobásokból, 30nm-esekből. Írd meg mit szeretnél

#267222 kelvin Előzmény: #267220

Üdv Sanyi!

Nem tudsz 10 milla körüli ingatlant Pesten gipsy mentes övezetben. Nyugisabb környéken jó közlekedéssel?

Ha van valami priviben, dobj már rám egy üzenetet.

köszi

#267220 Hathor Előzmény: #267137

XVII.ker viszonylag jó hely, ahogy haladunk ki Zugló, XVI.ker, XVII.ker.

XVII.ben is az a baj, hogy viszonylag hosszú a kijutás. Jászberényi felé elég nehézkes, BKV is. Tesóm is ott bérel kéglit, Ő is vonattal járt be onnan. Egyébként ezért nyomottak az árak is. 25-30milkáért régi villákat is kapni ott, illetve egész jó 3szobás házakat is. Még az újépítésűeket is egész olcsón adják arra.

De kellemes, zöldövezet.

#267146 Csokigyáros Előzmény: #267136

kell a zsé másra...

amúgy tényleg van még egy...

szárító telephely... Nagykőrös-Kecskemét között közvetlenül a főút mellett..

szárító telep (Bábolna) és tárolótelep (2000 tonna tár.kap.)... cégként... adó, illeték nélkül...

nagyon reális áron, mivel részemről érdekmúlás van... szvsz. 37 MFt, amiből 27 MFt hitelátvállalás 10 éves eur hitel mellett, azaz cash igény 10 misi...

szvsz alkalmi vétel...

#267137 _pda_ Előzmény: #267133

Te tudod, h hol lakom, a vasút nálunk is ott a domb aljában, mégis elég húzos volt, amikor még bejárt a nejem az oktogonhoz melózni, és este le kellett érte menni a vonathoz.

az igaz, h a vonat 25 perc, de amíg eljutsz hozzá, majd a pályaudvarról valahová, az belekerülhet 1 másfél órába

#267136 kerikoma Előzmény: #267134

Két-három év múlva már 2 misi/ha lesz.... Nem kapkodnám el az eladást... Hacsak hatin nem keresel többet:D

szóval úgy döntöttem meg…

#267134 Csokigyáros

szóval úgy döntöttem megszabadulok földjeimtől...

nagyon jó helyen 40 Ha (ebből 30 Ha 1/1 tulajdon) 40 Ak/Ha föld eladó.

Pest megye 4 főút mellett.. komoly vevőm van 1 misi/ha áron... de semmi nem biztos...

a 40 Ha ha nm is teljesen egyben, de körzeten belül van... a föld haszonbérbe van adva, 5 évre ca. 40 eFt/ha áron...

ha valakit esetleg érdekel... :)

#267133 KawaBazsy Előzmény: #267120

Pécel. A pesti helyijárat a lakásom előtt áll meg, s vonat is van, az 25 perc alatt van a Keletiben.

#267131 _pda_ Előzmény: #267124

mindkettőtöknek:

irtam már párral lejebb, h körbenéztünk mndenhol, ahol valami fantáziát láttunk a dologban

a pár alapkritérium miatt a Bp-n kívüli települések mind elhasaltak

hangsúlyozom, h ismerem mindegyiket elég jól, ebben a környezetben közlekedem , dolgozom 30 éve

#267127 hosszhuszár Előzmény: #267124

dunakeszi, jó lehet, nekem kiesik, fót eszembe sem jutna, pedig él ott rokon.

Dunakeszin volt nyaralónk, a révnél.

Ahogy mész le a révhez, előtte van egy zsák utca, jobbra.

Ott volt.

HA rév lehajtótól felnézel jobbra, egy lapos tetős, tetőteraszos ház.

kb 15 éve adtuk el...

A parton a hekk, utánozhatatlan