Már nem sokáig. Most egy long 229körülre,aztán megint vissza és mehet még lejjebb. Én most az usdchf-et longolom 1,13606-ról és van egy olyan tervem,hogy 1,15-nél szállok ki. A stop nullában már! Mi baj lehet? :))
Már nem sokáig. Most egy long 229körülre,aztán megint vissza és mehet még lejjebb. Én most az usdchf-et longolom 1,13606-ról és van egy olyan tervem,hogy 1,15-nél szállok ki. A stop nullában már! Mi baj lehet? :))
Ahhoz lövésem sincs.Nekem elég ez a temérdek devizapár.Meg néhány áru. Próbaképpen volt egy eurzar longom.
Bud, nálam épp erősödik.
Roller, certiben van,
rbbj11, lehet, de most nem tudok rá figyelni annyira.
valaki tudja miért gyengül a forint ? vagy csak úgy , a rossz gazdaság miatt most éppen..vagy bármi miatt.
Bocs ezt elnéztem,ha shortban vagy,akkor nincs probléma,azért nem árt,ha van elég margin.
Azt írtam, hogy ma erősödni fog a ft (az ugye short) usdhuf shortom még megvan, 235-től végig véve.....
Szevasz! Sajnos a merőkanál igazolódik be.Ami nálam shortot jelent.Viszont ezzel már megszívtam többször.
Vissza kell,hogy menjen a beszédek előtti állapotra,aztán mehet amerre akar. 250-es euro a cél nyárra(inkább nyár végére) lehet elindul oda,bár a kormány ezt nem nézné jó szemmel,de lélegzethez kéne juttatni a devizahiteleseket és ezzel a közhangulat is javulhat egy kicsit.Ez hosszabb távon lenne.
Rövidtávon még vissza kéne mennie 280fölé,de ez már csak h4-en látszik. Már a naposon is shortos. Én zárnám a longomat,ha lenne,még ma,csak kérdés,hogy mikor?Messze még a nap vége.
Azért látszik,hogy bizonytalan vagyok,ezért nem is léptem semmilyen irányba,pedig az usdhuf shortra pályázok és most megint elpuskáztam. Bocs,ha nem jön be a tippem,de amúgy is 1-15percesen kereskedek.
Most még merőkanálnak néz ki. :)
Az én tippem,hogy réssel fog nyitni 281,6 körül.De h4-en látszik,hogy felfelé az irány.Szerintem is long! Menjen csak felfelé,hogy tudjam shortolni.
Azt nem tudom. Valami 278,50 körül volt az árfolyam amikor zártam. Másnap még egy kicsit ment lejjebb, de akkor nem voltam gép előtt.
Meg mivel reált se láttam nem is tudtam volna nyitóban reagálni rá. Talán még +3-4 Ft -ot hagytam a piacban.
De előre elhatároztam, hogy mindenképpen zárom, ha a pénteki nyitót szintet eléri (Mármint amikor elszállt az árfolyam a csütörtök után.)
eurhuf longban vagyok, ugyhogy remélem jól döntöttél :)
Hello,
EU/HUF chartot nem nagyon szoktam elemezni, de ma ránéztem és ezt látom:
Volt egy zászló a gyengülésben, abból egy csökkenő csati az erősödésben, majd msot egy csészikét látok, ami 4-5Ft-ot lökhet a gyengülés irányába..
meglátjuk mit ér a TA majd, mivel előre írom ismét, mondjuk én mindent előre vetítetek minden charton, nem utólag mondom :)