Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: OTC

#288251 Chaby Előzmény: #288244

köszi!

(nem is most írtam a kérdést :))

Azért érdekelne, mert az ajánlati könyvben áll általában 400 db vételen és eladáson is, 40 pontos spread-del. Ha mindkettőt "megütik", akkor 40 pont juti nélkül?

#288244 Kissherceg Előzmény: #282461

nekem nem volt este kereskedésem. Magyarán nem az ajánlat tevőt terhelik költséggel, hanem aki pozit nyit.

#282461 Chaby Előzmény: #282329

Főnök!

"Az Erste Market díjazása a mindenkori megbízási díjjal azonos mértékű, azonban csak azt az ügyfelet terheli költség, aki a már meglévő ajánlatot "megüti", így annak az ügyfélnek az ügylete díjmentes, aki adta a megütött ajánlatot."

Jól értem, hogy a tegnapi esetben csak Neked volt jutalékod? Te "ütötted" meg az vételi ajánlatot ugye?

Tisztelt Ügyfelünk! Ör…

#282213 Csezso

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2010. július 21.-től Társaságunknál vásárolhatóak a

K&H tőkevédett forint pénzpiaci alap - E sorozat

befektetési jegyei. A K&H tőkevédett forint pénzpiaci alap már néhány hétre, hónapra is stabil, a betéti kamatokkal versenyképes hozamot biztosít. Így elsősorban azoknak a befektetőinknek ajánljuk, akik rövidtávra keresnek biztonságos, kiszámítható, rugalmas befektetési formát.

Végre egyet megint előbbre lépett a KBC. Én úgy gondolom, hogy ez pozitívum

Re: nincs cím

#271219 Chaby Előzmény: #271210

mindig ennyi volt.

ügynökhálózati számlásoknak és az ErsteBroker Extra számlával rendelkezőknek 0,3%

#267249 kelvin Előzmény: #267036

Háát ha otit akartál venni záróban akkor örülj neki, 4990 már nem olyan biznisz, közvetlen az ellenállás alatt

#267240 Robag Előzmény: #267173

:)) Mondasz valamit. Mindkettőnél volt már szerencsém hasonló bénázáshoz.

#267173 zeeh_ Előzmény: #267029

Dettó.

Erste felvett volna néhány "fejlesztőt", aki korábban a CIB rendszerét csinálta? :)

Látványosan rosszak lettek az utóbbi fél évben.

#267036 Kissherceg Előzmény: #267029

bosszant, mert így nem teljesült a vétel és nem tudtam módosítani. SHort teljesült persze :)....

#267026 Kissherceg Előzmény: #263245

erste rendszere egy kalap fos. Nem tudta megbízást visszavonni zárószakaszban, így nem tudtam pozit nyitni... iylet bameg.