Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#266767 hosszhuszár Előzmény: #266759

Hát, ez igaz, de kerepestarcsa, kistarcsa, azért nem egy rossz hely.

vásárolni oda járunk, szinte, brico, auchan, decatlon, az az autós áruház, ha valami hirtelen egészségügyi gond van, szintén oda szaladunk....

Ha eladom a házat, én biztos oda megyek, és nem beszélve arról, minden fél áron van ott, az itteni árakhoz képest.....

#266766 _pda_ Előzmény: #266759

jó volt nekönk is, amíg családi okok miatt nem kellett eljönnünk a 2 generációsból, zugló valóban élhetetlen lett, brutál népsűrűség, a családi házak intimitását totál agyonvágták a föléjük tornyosuló , mindehol épülő társasházak

#266759 Hathor Előzmény: #266754

Nekem tökéletes a XVI. ker!! Zuglóból jöttünk ki, mert nem bírtuk a nagy beépítéseket. Mindenre engedélyt ad ott az önkormányzat, kilóra megveszik Őket.

Hát nem csalódtunk, sosem költöznék el innen. Gellért heggyel szemben, citadellával egy magasságban vagyunk, full full csendben, mintha nayaraló övezet lenne.

Kínáltam is itt lejjebb egy házat pár km-re tőlünk

#266757 Hathor Előzmény: #266746

tegnap a helyi közvetítő iroda által küldtem a listát neked. Ma felkersetk a veresi REMAXosok is, most készíti össze az irodavezető az anyagot Neked.. ha megkapom küldöm.

#266756 Zabás Előzmény: #266754

Csomád volt még kiszemelve, de itt ezen a halál úton nap mint nap nem szívesen közlekednénk!

Hetente 3-4X megy a mentő arra a szakaszra és mindig követi őt egy rendőr is, Újpestről, meg megy a tűzoltó!

#266751 Hathor Előzmény: #266744

persze. tudok is vízparti telket, azt is áruljuk társirodákkal 90milka a telek.. ott építhet még rá.

#266750 Zabás Előzmény: #266746

Szó nélkül mi is odaköltöznénk mi is, ha az M3-as Gödöllőig ingyenessé tennék!

Gödöllői polgármester szorgalmazta is az MSZP kormányzás alatt, de mindig elutasították, kíváncsi leszek, hogy a FIDESZ kormány alatt lesz e ez ügyben valami változás?

#266748 Zabás Előzmény: #266739

Én nem szeretem azt a részt! Puha iszapos homok! ááá undorodok tőle!

Én szeretek üldögélni a vízben, arra meg a déli part alkalmas!

#266743 Zabás Előzmény: #266737

Árultuk mi is, de kötött ezekkel egy kizárólagos szerződést, így minket lapátra tett ez KB 2 éve volt, mi a magas ár ellenére 2-3 hetente vittünk egy befektetőt aki már 60 misiért megvette volna!

Erre akadt ki, meg a REXesek csodaajánlatának bedől, mint utólag kiderült, hogy azóta senki nem nézte meg az ingatlant!

Azóta bocsánatot kért és megkért, hogy újra foglalkozzunk vele! De azóta volt egy merevlemez cserém és semmi infó nincs már meg róla! Se képek, se az az alaprajz amit kb 1 napig csináltam, sem a hirdetés!

Ez a története nálunk, továbbra is ajánlgatom a szerződésünk él, de úgy nem foglalkozok vele, mint azelőtt! Megharagudtam rá!

#266739 Hathor Előzmény: #266732

Keleti fele, írtam Fűzfő, balcsi eleje, kell ennél jobb?

Amúgy a gond ott van, hogy se panoráma, se vízpart, de ezt mondtam..

másnak akkor már nem is balaton a balaton :(

#266737 Hathor Előzmény: #266724

Hát micsoda barát vagy Te? :))

ha már nem akarod lenyúlni, akkor nem is segítesz inkább?? ,-)

#266732 Zabás Előzmény: #266728

keleti? Világos vagy Kenese?

Pl én az északira semmi pénzért nem költöznék, csak a Délire! Mivel onnan szép a panoráma Északra :)

Északiról mit nézzek a völgyhidat???

#266728 Hathor Előzmény: #266714

Csoki csak beszélget :)

egyébként a Keleti oldalon keres, ott is volt egy nagyon király kastélyszerű ház, bent azu erdőben, az is meg van itt lejjebb.. 65milkáért, az Nográd környéke azt hiszem, társirodámé volt.

33milkáról jöttünk le, de tényleg csak sugtam a 25milkával, de akkor én már lehet nem kapok közvetítői díjat :)