Ez érdekes..kíváncsi leszek bejön -e..de nyugat elkezdett éppen most kicsit mozgolódni...nekem a Stop om bent van.
Ez érdekes..kíváncsi leszek bejön -e..de nyugat elkezdett éppen most kicsit mozgolódni...nekem a Stop om bent van.
7.7.22. A nagy forgalom megöli az egyirányú mozgást
Ebben a pontban pontosabban a klimax fogalmáról beszélünk. Ez egy olyan állapot a
trend végén, amikor nagy volatilitás és forgalom van. Ilyenkor a trend általában véget ér, s
rendszerint fordul is, de nem azonnal.
A csökkenő trend végén gyorsuló esés mellett hihetetlen mértékben megnőtt a forgalom. Ha ilyet
tapasztalunk, akkor legyünk résen, mert nagy megbízhatósággal általában fordulat következik
be. Ez nem jelent egyértelmően trendfordulót, de minimum megáll az egyirányú mozgás.
Abban az esetben, ha jó irányú pozícióban voltunk, a példa alapján Mtelekom short, akkor
érdemes lezárni az eladási pozíciónkat vétellel.
A Tüskét az alakzatok között említi, a klimaxot pedig a kereskedési technikáknál. Akkor a klimax nem is alakzat, hanem a piac szereplőinek reakcióját hívják így?
/Kecskeméti 218 oldal/
itt a pont :)
A kimerülési rés után még simán mehet felfele vagy lefele az ár!! azt nem lehet kiszámolni, hogy hol és mikor fog fordulni!
OTP-ben legalább 7 kimerülési rés van :)
Mindig a trenddel kell foglalkozni!!
Itt van egy kis étvágygerjesztő!
Ha ebből zászló lesz akkor a célár: 18800
én úgy tudtam hogy a 3. rés öli meg a trendet. a kimerülési rés..
nembaj...
De amikor ilyen világrengető bejelentések vannak minden nap, szerintem a trend -el nem érdemes foglalkozni csak a pillanatnyi iránnyal
Az kicsit más időszak volt! Ne ahhoz viszonyítsunk! De persze ez a tőzsde bármi megtörténhet!
Pontosan így hangzik:
nagy forgalom megöli az egyirányú mozgást! Nem longos a magyar tőzsde ne érts félre, de most pihi jöhet ami hozhat egy kis korrekciót ! Ami lehet oldalazás is! Úgy is jönnek a nyári hónapok ami igazán unalmas szokott lenni!
Én naposon értem , nem intrában!
06-04-i gigászi forgalom szerintem egy időre megtörte a lefelé tartó trendet, hogy mennyi ereje lesz felkapaszkodni azt sajna nem tudom! De még van rá esély, hogy feljebb menjen!! Napos 20-as MA visszatesztelésében bízok, csak a napot nem tudom, hogy mikor fog megtörténni! Ha 10 nap múlva akkor már 21K lesz az MA sajnos! Napokon belül lenne jó nekem, meg a pozimnak! Héten remélem meglesz még 22K fölött!
Longos a magyar tőzsde ? majdnem rekord forgalmak voltak maikor beborították...ha minden nagykutya elad akkor ki fog venni ?
azért ez lírai túlzás... nézd meg forgalmi adatokat, nem nagyon volt trendölés. Remek, hogy shortot 21k feletti buxnál adtam, és totál bukó:D
Közel a 13:00-a! :)
Én még mindig azt vallom, hogy a nagy forgalom megöli a trendet!!! Így napok óta long számomra a Magyar tőzsde! De nem az égig, csak a törzs alsó harmadáig! Nem vagyok madár, hogy elszálljak a tetejéről!
gyanus...
én is ezt nézem...
OTP elkezdett esni...KT visszaállt 390-400 -ra.
már annyit estünk hogy már óvatosabban adnak rá a befektetők. kivárnak
ha SP meglódul lefele még : -0,3 , -0,5 vagy lejjebb..akkor megindul ez is lefele.
Túl kevés az avatar, mindenkinek sajátot kellene használni, mert most a te hsz-el teljesen összezavarodtam! :))
on
Leírtam a súlyozást is OTP a második a BUX kosárban!
ANY 0.25%
ECONET 0.19%
EGIS 2.84%
EMASZ 0.26%
FHB 2.16%
FOTEX 0.48%
MTELEKOM 13.50%
MOL 28.94%
OTP 27.11%
RICHTER 23.89%
SYNERGON 0.20%
TVK 0.18%
Most Rg+Molly a hős,szenzációs az előadás,most már teljesen elbizonytalanodtam hogy mi lösz a jó :D
OTPt szerintem visszarántják, hati meg már előbb beszakadt
én longban várom a megváltást =)
22500-800 szerintem meglehet
érdekes, hogy hati meg nem esik, pedig otp igen:))