Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#263835 big-ebuy Előzmény: #263833

az tényleg kutya,ilyet nemszabad ,de most sokan behülyültek,mondta egy broki is......vesznek mint állat.....,mert oti is nálam még eshet bőven...csányi fia se lehet hiába dobta,tud má vmit amit mi nem

#263834 Profi_now Előzmény: #263828

Szerintem is.

Ha visszanézem szerény pályafutásom, akkor nyertem a legtöbbet, mikor másfél évet üldögéltem a matériába.

Swing, trendkereskedés jó lehetne, de azt meg megöli az ember kapzsisága.

#263833 pruntyoke Előzmény: #263830

a házra félretett pénzzel tőzsdézni..

nekem biztosan álmatlan éjszakáim lennének..

így is lelki beteg vagyok ha vesztes poziból kell kiszállni..

ha elvét valamit máris csökken a félretett összeg és kuszálja a terveket..

de hát gondolom biztos a dolgában..

#263831 Profi_now Előzmény: #263827

Nincs most pozi napon túlra, ezt elhatároztam, amíg le nem nyugszanak a kedélyek.

Ha teszem azt fordulna a piac (a megitélésem szerint), akkor átállnék a másik irányba.

Nem hiszek ebben a mindkét irányban állokban, ez csak rövidre jó.

#263827 Waszeitung Előzmény: #263820

Az előbb azt mondtad hogy 26e buxtól csak shortot tartani,most ugyanezt mondod 4,8e Otira is,ha mindkettőt tartod talán nem bux nagyot,innentől kezdve szemmel tartalak mert ilyen stratégiával mindened lesz csak normális pozid nem :D

#263826 big-ebuy Előzmény: #263824

ta ezt adja.....ls akár 3000otp is jöhet ha recccsenek netán kint piacok...időzítés lesz ,de ésszel

#263823 Alex74 Előzmény: #263820

Nincs ezzel gond, ha van felesleges pénzed. Én a házra félretett pénzzel "játszom", nem mehetk bele felelőtlenül pozikba. És mégis belementem, de eddig megúsztam. Nem biztos, hogy ilyen szerencsés leszek a jövőben

#263822 Alex74 Előzmény: #263817

Azt mondta, ez hosszútávú befektetés. Mint a 40k econet 139-ről. Tisztelem érte, bár én nem tenném.

Ha ott 26k-n nem fordul hati, lehet nem írogatnék most Nektek. Pengeél volt, most néztem vissza a naplóm, csúnya számok voltak benne mínuszban. Többet ilyet nem szeretnék. Szerencsém volt, de akár máshogy is történhetett volna...

#263820 Profi_now Előzmény: #263816

A vak ló is bátor...

De az az érzésem, ha egy év múlva megkérdezed, mennyit termelt neki és összehasonlítod a te mindennapi tréded nyerőivel...hááát...

Nem hiába mondják, hogy a részvénypiacon befektetni kell :)

szerk. egyébként én is ebben gondolkodom, beülni és hónapokig rá sem nézni (vagyis extrém stoppokat feljebb tologatni). Csak míg én várom a "jó" beszállót, elmegy mellettem a piac, és akkor meg majd a visszatesztbe veszek bele, na ezekből nem szokott semmi összejönni.

#263816 Alex74 Előzmény: #263759

Az egyik barátom pénteken és ma vásárolta tele magát otival, hogy ennyiért ajándék és innen már csak felfelé mehet. Sok pénz, örökség, sok év munkája, stb.

Én próbáltam lebeszélni. Szerinte ez a tuti nyerő.

Akkor most mi az igazság?

#263813 Waszeitung Előzmény: #263800

Utólag visszanézve ennél vakmerőbbnek lenni nehéz lesz :D

Hiába no,elég veszélyes tud lenni ha a kitartás szorgalommal párosul...21700 remek shortstopnak tűnik most pár bor után holnapra.

#263807 kerikoma Előzmény: #263801

Velem biztos nem jön össze, ezért nem is szálltam be a motoros topikba, mert tudtam, hogy meló lesz... Szombat délután esetleg bátrabban mernék nyilatkozni, de addig még sok idő van... majd meglátjuk...

Holnap benézünk még 21 K alá, hacsak meg nem váltja 9-kor a kormány a világot... Mondjuk inkább váltanák meg és longolhatnánk már nyugodtan, de sajna ez nem hiszem, hogy mostanába be következne...