Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#263804 rbbj11 Előzmény: #263801

péntek este Zamárdi-Siófok vonalon leszek vhol, tehát nem messze. Herceg tudja a mobilszámom. De mások is

#263801 Csokigyáros Előzmény: #263798

péntek estére Alsóörsön valamit megpróbálunk összehozni... valami stockis ívászatot... max. egyedül iszok :)

#263798 kerikoma Előzmény: #263792

Jó idő is van hozzá... Hétvégén megpróbálok lenézni Alsóörsre, de most a tanya-szőlő-gyümölcs elviszi elég sok energiámat és időmet az elmúlt rossz időjárás miatt.... Na mindegy... Ezt is meg kell csinálni.... Holnap ha lehet minden pozimat zárom és pihenek egy kicsit, de aktívan.. Ne is lássak gépet magam elött ...

#263795 Csokigyáros Előzmény: #263791

ja durván 3 hónap és kitartás... és a mínusz finansz... de erről kezdő és pityke is tudna mesélni :)

#263793 rbbj11 Előzmény: #263783

mindenkinek más időtávon lehet sikeres stratégiája, nincs ezzel semmi baj. Egyedül az ellen szólaltam fel, hogy miért gondolod, hogy bárkinek lehet full short pozija a csúcsról

#263792 Csokigyáros Előzmény: #263790

köszi, már volt... mellé egy kis rosé is... :)

sőt ma Nyíregyre motorral mentem elózni... szóval jó kis nap volt...

#263789 Profi_now Előzmény: #263785

Csak úgy működhet, hogy kis lépésekben stoppokkal. Szerintem, de aztán lehet hogy nem jó így.

#263788 Csokigyáros Előzmény: #263759

mindenkinek van egy stratégiája... az enyém, hogy különböző okok miatt nyitok pozit, mivel nem vagyok egy dt-des ezért pozit építek az általam hitt irányba.. ez most short pozi volt 22-26k-ig...

majd 1500 pötty nyerő esetében (1520-1640) zártam a pozit nyerőben... ez a pakkom esetében 100k 1,5 millát jelentett... nekem beért, ezért zártam... zsebben a zsé, ez a biztos...

az 1232-es otiról meg annyit, hogy 1222-ön nagy pakkal (tőkeáttét mellett) bent álltam... :(

ezt Sanyiék is tudják (Hathor)... de nem érdekel.. az nem az én vonatom volt...

#263785 Waszeitung Előzmény: #263778

Ha a tőzsde poziépítés akkor egy nap vagy akár egy hét nem oszt nem szoroz,pozit építeni lehetett volna akár 20e buxtól is mert az már ölég magasnak nézett ki,csak fedezet kell hozzá,ilyen volában sztem ki lehet használni az ezer pontnál nagyobb mozgásokat is,csak célszerű a farok jó végére állni :D

Én is pozit építettem pozit sok ezer ponton keresztül felfelé csak sokba került....no azt gondolom ezt utólag nem lenne pontos tőzsdézésnek nevezni.

#263783 Profi_now Előzmény: #263781

Ha rövidtávon gondolkozom, az tuti szívás. Ki-be ugrálás, kapkodás, ennyit már megtanultam.