bazzeg, megint kergetem a piacot lefele, ahogy tettem felfele :)) 600-550-500ról is előlem öntötték le :D kész...
bazzeg, megint kergetem a piacot lefele, ahogy tettem felfele :)) 600-550-500ról is előlem öntötték le :D kész...
azt nem tudom mit csinálnak, csak azt hati longot nem viszek át :) max prompt
egyébként durva a vételi forgalom otpben, kint sem lesz nagy esés sztm.. nem úgy néz ki, mintha madarak vennék...
No csak az a baj hogy shortolja :D
Szia!
Ebben az évben inkább swingeltem, bár sem tradelni, sem fórumozni nem sok időm volt munka miatt. Egyszer csúnyán belenyúltam a shortba valamikor március közepén, nagy kontiszámmal. Kiütött a stop. Mikor megláttam mekkora a bukó majdnam elsírtam magam, aztán úgy döntöttem mégsem követek el szepokut. :-DDD Májusban aztán végre bejöttek a shortok is... Aki mostanság shortolt, köszönje meg az új kormánynak a választási ajándékot, és tegye zsebre a pénzt. Szvsz szigorúan!
néha szükség van kockáztatásra..itthon sajnos elég gyakran...
és volt mondjuk 1 perc hogy eldöntsem beszálljak -e ? short -longnál egyaránt..
beteg piac.
no bazz, nem vitték még el a mocskok... előre be kellett volna állni 600fölé:)
ezt nevezem..
Kitano megjelenik és rögtön megy felfele az OTP..
tud valamit ez a fickó :D
és mi lesz ha záróra csinálnak egy piros gyertyát ebből ? az hogyan befolyásol ?
én már nem piszkálom mára kiszáltam....túl gyorsan változik itt minden.
szevasz mester, régen láttunk. Gondolom vmi szamuráj képzésen voltál :)
Totál long, hati bővítve, otp véve
Üdvözlet Mindenkinek!
A polgármester úrral shortoljuk a hatit, ezért volt a múlt pénteki államcsődös nyilatkozat is. Ma még 21.500 körül adtunk rá, ezért erősítette meg Lajos ma nap közben a nyilatkozatát :-)
Ez már nem igazán jött be, lassan zárul Miki mókatára, fordulni kell longba. Oti elég jó áron van így 4600 felett nem sokkal.
Mindenkinek további jó szórakozást!
21600 alól lassan lehetne adni 21700 stoppal,bár nem nagyon adják egyik nagyot sem,szval inkább felette long...
Most meg csináltan 240 -től egy full longot :D
sosem tudok fordítani gondoltam megpróbálom..már el is adtam 370 körnéykén...de nagyon beparáztam..ilyen időkben longolni ? :DD
már azthiszem elég :D
a Bauhaus-ba kell menni!! Nem tudtad???
ááá, milyen főnök vagy, hallod!! :D:D
ez remek, bemegyek obiba 20percre, erre megint fosnak, kis szarosok:D