erre gondoltam én is...minden 2. héten nem lehet 750 Mrd dollárt belepumpálni az országokba amelyikbe éppen akarják... mert nincs miből.
erre gondoltam én is...minden 2. héten nem lehet 750 Mrd dollárt belepumpálni az országokba amelyikbe éppen akarják... mert nincs miből.
Szép jó reggel skacok :-))
Éppen most keltem fel én is..
SP futures -0,70 -en...nem is..már -0,80 -on..
nem lesz itt semmiféle Gap UP.
USA szabja az irányt minden körülmények között.
Nikkei is -3,62 őn áll...egyé ázsia is...
ebből nagy zuhanás lesz még csak most.
még mindig tartjátok a gap up elméletet?
futik és ázsia nagyon gyászos...
szép napot! széles utat :)
Ja tényleg, bocs! Észre sem vettem az 5-öst a képen így a mobilomon. Akkor storno amit mondtam. Nem is nagyon tudtam elképzelni olyan pozitív célárakat, de gondoltam Hibaz iránti tiszteletből megpróbálok belegondolni. :) De akkor ez vakvágány volt...
A kép tényleg elliottra hajaz, a nagyobb elliott meg elkpzelhető, de némileg ellent mond a pillanatnyi elképzelésemnek. Ja, és van egy apró szépséghibája a képen látható elliottnak: a 4-es hullám kicsit belelóg az 1-es hullámba. Nem tudom ezt mennyire kell szigorúan venni, de végül is elliottként viselkedett.
Most vagy Te értesz valamit félre vagy én.. mondjuk én nem nagyon értem az egész mondandót Hibaz képében, de ezt talán előbb meg is írtam, szerintem te sem.
Nem értem milyen 5ös pontot mond.
Te az éves elliott 5ösére ggondolsz, hogy az az egyes, de Hibaz egy eső csati aljára írt 5ös pontot.
Szóval ez nekem magas, de talán holnap elmondja mire is gondol :))
pfff. tőkeáttét stop nélkül elég komoly rizikó. 100-szor eltalálja az irányt, 1 szer nem és kampó. :D
Nem tőzsdéből persze, de legális tisztességes építőipari nagyberuházó.
Ő nem lombardozik, nincs rá szüksége.. de nincs is jelentősége ki mit csinál, viszont az volt a lényege, hogy Ő várja fel.. ha nem egy éven belül, de lesz szerinte feljebb.. peersze én is mondtam neki, hogy bármi lehet és 4000 a fair értéke a papírnak.
a lényeg azon volt, hogy nem ajánlotta a határidős ügyleteket mostanában, de prompt piacban hisz hosszútávon
Azt hiszem evvel a még nagyobb elliottoddal néhány shortos tyúkszemére léptél. :)
Bár annak a 2-es pontja egybe eshet a mostani nagy elliott C pontjával (hetesen), ami akár jóval lejjebb is lehet a mostani szinteknél. Viszont ha majd ott leszünk (esetleg hónapok múlva), mi ad majd nekünk bizonyosságot arról, hogy bizalommal várhatjuk a 3-as és 5-ös hullámot (ami majd csillagászati magasságokba repít) ?
2008 előtt még kevés okos ember volt, azóta meg csak több lett.... A legdurvább sztori a 30millióbol 7-8év alatt 800millás vagyon, folyamatos lombard. Végül 3millióval hagyta abba...
Nem tőzsdéből persze, de legális tisztességes építőipari nagyberuházó.
Ő nem lombardozik, nincs rá szüksége.. de nincs is jelentősége ki mit csinál, viszont az volt a lényege, hogy Ő várja fel.. ha nem egy éven belül, de lesz szerinte feljebb.. peersze én is mondtam neki, hogy bármi lehet és 4000 a fair értéke a papírnak.
a lényeg azon volt, hogy nem ajánlotta a határidős ügyleteket mostanában, de prompt piacban hisz hosszútávon
2008 előtt még kevés okos ember volt, azóta meg csak több lett.... A legdurvább sztori a 30millióbol 7-8év alatt 800millás vagyon, folyamatos lombard. Végül 3millióval hagyta abba...
addig jó, amíg nem a tömeg fosik a piactól, hanem csak veszi... LEgutóbb ilyen nagybüfi ismerős 150misit bukott el, hogy ő biz megveszi a piacot, mert van ideje tőkéje, végül lombardja aztán kilikvidálták...
Sok ilyen történet van... Ha így tradel nem tőzsdéből lett gazdag sztm, nem biztos rá kellene hallgatni...
PF jósdán öntöttem ki ma a gondolataimat (ezért sorry itt), de ott is kell néha írni a spekiknek jóslást :)
Én sem tartom kizártnak, hogy most meg lett A.pont, de nyugat ugye már volt ennél jobban leütve.
Nem is tudom mit mondjak holnapra, illetve ott azt írtam, hogy holnapra emelkedést várok.
Bár itt mintha néhányan bazi nagy esést tippelnének. USA szerintem megcsinálta amit kellett utánunk, Ázsia pedig holnap pótolja be, így az engem nem nagyon érdekel. Elég támasszerű leszúrás volt ez a pénteki lenyúlás.
Beszéltem ma személyesen egy nagybüfi ismerősömmel, azt mondta felejtsem el határidőt ebbe a volában , rángatásban. Mondtam neki, hogy annyira elfelejtettem, hogy a hónapja tartó rángatózást kihagytam már :) mondjuk voltak szép setupok benne, 1000pontok naponta többször, de többnyire utólag derül ez ki.
Ő átment prompt piacra és az OTPT veszi 7200tól lefele folyamatosan 6000körüli az átlaga, nagy a buktája, de azt mondta ráér és veszi tovább le. :)
:) És hasonlóan ragadtunk be a tetején... :)
Örülök egy ilyen megerősítésnek a részedről, mert te sokkal több időt és energiát öltél a tanulásba mint én.
Olvastam a blogodat, valószínűleg abból is beépült pár dolog a gondolatmenetembe. Azért hoztam itt megint elő a témát, mert péntek este ledöbbentem amikor hetes chartokra néztem. A napos chartok alapján már elkönyveltem a B pont teljesülését, és a C célbavételét. Majd hetesen hiába kerestem a B-t.
Szia,
már megfigyeltem a 15Ks hatink óta, amikor zászlót írtuk, hogy tök egy véleményen vagyunk. Megint mintha magamat olvasnám, bár pont ezt írtam a héten a fej-vállas blogban is ,-)
Szóval szintén..
Hibaz elgondolását még nem értem, de átgondolom. Ha 1es pnt lenne, akkor hol lesz az 5ös?? :) az durva nekem, de minden lehet és örülök a hsz-ének, ritkán ír manapság sajnos
Akár még oldalazás is lehetne juniusban......persze majd kiderül
http://kepfeltoltes.hu/view/100606/BUX101260_0605_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Eliot akár le is futhatott,és ha nem töltődne be a 23500-körüli rés,akkor eladók híján szüttyöghetnénk is nyáron...
De ki tudja,a mostani 5-ös pont egy nagyobb Eliot 1-es is lehet....
Vagy, ha 20500-as Hati nem nagyon esne el,még akár vissza is mehetünk a kb. 9 hónapja meglévő lévő sávba.....
plusz még Mo. miniszterelnöke továbbra is az IMF, azért kell hétfőig várni, mert az ő aláírásuk nélkül semmit nem lehet kihirdetni...lehet itt fontoskodni, a döntések Washingtonban (IMF), Brüsszelben és Londonban történnek, OV csak bokázhat
ezzel a Matolcsy-féle és OV által is emlegett gazdaságélénkítésnek lőttek is, mivel 3,8 %-os hiány mellett nem lehet élénkíteni....ha lehetne, akkor Bajnai is meglépte volna....ebből nem lesznek munkahelyek, marad a munkanélküliség, alacsony fogyasztás és a recesszió....magyarul az ígéretekből semmi sem valósul meg, ennyi erővel Bajnai is maradhatott volna...