érdekes elképzelés..
és egyben elgondolkodtató..
de lehetnek ennyire felelőtlenek, hogy kockáztatják az egész országot??
vagy úgy gondolják minden csoda 3 napig tart és ez is csak egy tőzsdei statisztika lesz majd egyszer?
:)
érdekes elképzelés..
és egyben elgondolkodtató..
de lehetnek ennyire felelőtlenek, hogy kockáztatják az egész országot??
vagy úgy gondolják minden csoda 3 napig tart és ez is csak egy tőzsdei statisztika lesz majd egyszer?
:)
Lehet, hogy paranoia részemről, de nem lehet, hogy arról van szó, hogy a Fidesz így fizetett a támogatóinak? Nem pozícióval, nem állami megrendeléssel, hanem egy előre eltervezett tőzsdei buktával, amit az illetékesek kihasználtak?
Tudom nem itt a helye, de idejárok, nektek akarom mondani, na...
Nem napközben. De nekem nem telik a drága M7-re csak az M3-ra.
:DDDD
5-ös metro. Budapest-Sydney közvetlen vonal.
remélem hétfőn otp korrigál, maradék szenny esik tovább:)
nagyon jó cikk:
Szijjártó csődről beszélt - Csak félreértették?
azért érdekes, hogy ma egy para nap volt, elkönyveljük egy hatalmas zakó napnak.
Ha megnézzük a záró állást, akkor azt látjuk, hogy
Mol: -1.09%
Mtel: -0.43%
Ricsi: -1.12%
FHB: -1.12%
Ezek az értékek nem jeleznek apokalipszist egyelőre. Itt egy belső nap volt mind a két nap valakiknek, ami az OTP beütésére ment, ami ma -11%on zárt a 15%os napközbeni limit után.
Érdekes lenne belelátni, ki mennyivel szállt be a nagyok közül a nagy kaszára.
A fej-váll blogban felrakott ferde támasz trendvonalam tartott ma, arra visszahúzták, lássuk a folytatást. Megcsináltuk az egyenes nyakvonalat ma legalább :)
Ja és nagyon érdekes, hogy 22es hatinál államcsődőt árazunk.. :))
ez roppant érdekes dolog, 15Knál lefele meg semmi gáz nem volt, csak 10K körül.
Mi lesz Zabás céláránál? bánya vállalat?
éjszaka, de nem a pénteki csúcs forgalomban m7esen:)
izgi lesz a hétfő
Lefelé! Én még várok egy UP-ot, csak nem tudom, hogy honnan lesz mi lesz ennek a beetetésnek az alja! Utána a Longosokat fogják megfizetni! És végül jöhet az apokalipszis az armageddonnal! Amit a FIDESZ gyors bukásával kötnék össze!
Egyetértek veled, valami nekem is hiányzik a chartokról! Ez még csak a a beetetés! :))
Kicsit hamar indult meg, így könnyen behalhat a letörés, sőt ebben a nagy forgalom is segítségünkre lehet!
Zabás, ha már itt vagy, mit szólsz ahhoz, amit itt összehordtam? ->
emelkedés a rv csomagok jó árusítása,gyors lé..semmi különös ennyi
Szerintem meg semmi újat nem mond. Ezért nem értettük 1 évig a nagy emelkedést, hogy mire fel, amikor szinte minden változatlan...
Másrészről ha rá hallgatsz a shorttal, mar a szomszéd utca házait is elvesztetted volna...
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=134135&is=1
Fizetés kellene csesszétek meg!! Nem aprópénz, meg alamizsna!
azt követően, hogy 2009-ben is xarrá vertük a világot.
2009-es változások: (zárójelben 2010, djia mai érték nélkül!)+
RTS:+91,86 % (-4,21%)
BUX: +62,57%!!!! (+3,14 %, **** xar gazdasággal!!!!!!)
wig20: +34,20 % (-2,18 %)
PX50: +32,49 % (+2,87 %)
DAX: 25,82% (+1,04 %)
FTSE 100: +24,56 % (-7,20 %)
CAC40: +23,04 % (-12,55 %, dúrva!)
Nikkei: +20,69 % (-5,59 %)
DJIA: +19,19 % (-1,15 %, mai adat nélkül)
Ebből is látszik, hogy a xar úszik a víz felszínén....és túlteljesít....van hová esni!
Egyébként ha a stooq-on körbenéz az ember, semmi olyat nem látok az utóbbi két napon, ami ne történt volna meg már legalább egyszer az elmúlt hónapban. Ne dimenzionáljuk túl a dolgokat! Nagy a volatilitás, egyelőre csak ennyi.
Szóljatok, ha találtok valamit, ami teljesen új!