kinti napos macd esést ad
Én tartom még a shortjaimat, és azt hiszem ez egy hosszú swing is lehet akár 16k-ig. Cimballit is olvasom, (tanulgatom is) Usa, eur is gáz nagyon. Most kezdődik az esés igazán, eddig csak rúgkapált a piac.
Én is így gondolom. A mérték kérdés, de 22,4 körül simán lehet...
Nem kellett volna ennyire felkapni a végét, ha már ilyen szépet estünk. 20800 környéke jó lett volna heti zárónak ahhoz, hogy vízszintes nyakvonalat rajzoljunk a hetes charton.
Akárcsak usában, itt sem látszik a hetes gyertyákon még semmi a jobb vállból. A nagy elliott A pontja sem egyértelmű még hetesen. Az is lehet, hogy jövő hétre marad.
Ebben az esetben még felnézhetünk egy gömbölyűbb hetes jobb vállért, illetve B pontért. Ez tetőzhet majd 23,2k körül néhány hét múlva, de addig le kéne még generálnunk néhány heti gyertyát.
Szóval csak óvatosan az all in shortokkal, még hátra lehet egy volatilis kör az egyértelmű zakózás előtt.
Én már emeltem idén tőkét...:D de csak 10 % -ot...
most már majdnem a pénzemnél vagyok,,ha tovább megyünk lefelé igazán jó év lehet ebből még...
jól lehet keresni ezzel a határidővel..de 4-5 év rutin kell hozzá, meg a legnagyobb tökösség...ha nem vagy ügyes. pillanatok alatt elbukod a pénzed felét. vagy egészét.
én adtam kis shortot záróban csak az ízéért, és vettem még kevesebb otit fedezetnek, de alapvetően short a több
Feri:
Helyes, mohóság nyomorba dönt, 10%-os nyerőket már el kell rakni.
Sziasztok, ma korán zártam 680-on, most nem voltam mohó. Az akkori megingásban úgy éreztem, nem koczkáztatok újra. Szép pénzt vettem ki, lehetett volna több is, sokkal több, de örülök, elégedett vagyok. Szeptemberi kezdés óta a tőkém 30%-át sikerült behozni.
Meg vettem egy kis OTP-t hosszabb távra, csak hogy legyen egy kis izgalom, ebben az aljban nem merek shortolni 1012-t, úgy érzem, most utánunk kell, hogy essen a nyugat. Most mi vagyunk lejjebb.
én se mertem tőkét emelni....2008 buktam rakat lét ...kivontam inkább...bizonyítsak...
akkor én nem árulom el.... de nálam nagy a család... :)
mínusz :(
De megfogadtam, hogy nincs tőkeemelés, amíg nem bizonyítok.
A márciusi talihoz képest kb. 50%-on vagyok. Ügyes, mi?
ne is mond én shortot bővítettem záróban
Most vagyok április eleji pénzemnél :-S
Tőke nekem is sokat csökkent. De még mindig nem vagyok az az előtti pénzemnél.
Mondjuk azt pozi nélkül néztem végig, de csináltam elég hülyeséget előtte és utána. :)
Viszont azóta reszketek a hétvégi poziktól.
Az pont arra volt jó, hogy mostanra szedtem vissza azt, amit akkor elbuktam. Beletelt 3 hétbe, mert a tőke komolyan megcsökkent.
Nekem sem volt rossz nap, kár hogy mínuszból indultam.
Ha a keddi béna short nyitáshoz nézem, akkor +20% lett.
Ha tegnap nem áll meg 23188-on, és stoppoltam volna 200-nál, ahhoz az értékhez képest +100% lett.
Két dolgot sajnálok:
1. Nem kedden kellett volna fordulnom, hanem tegnap 23k felett, ahogy korábban terveztem.
2. Túl kicsi tőkével játszottam meg, köszönhetően a korábbi kaszinózásnak.
Sebaj, gyógyítható hibák. :)
átszakadt a gát átszakadt a bux is:) egyiknek örülhetünk a másik kissé szomorú, de ez van, talán pár szdszest vagy lmopést át kéne küldeni ha kevés a homok, mert ott van bőven