persze tévedés jogát fenttartom tőzsde
pláne ha a trend lefelé áll,akkor hétfőn veszitek észre a esés begyorsul és még most jön a java..nézz a usa topikba érveltem..2008 esője csak kisebb mértékű jön sztem
Ez is egy viszonyitasi alap, de en ugy gondolom, mi meg eddig teljesitettunk felul!
Nezd a 200 napostol a tavolsagot pl. Sztem kb. egal. Erre nyilatkozhatnak okosakat hetvegen es azzal egy kisebb up-ot ossze is hozhatnak, de nem fogom fel ep esszel, ha elengedik 22K fole.
egyet értek! viktor király is ígérgetheti a 72 órára ígért akció tervét, már nem hisznek neki, de legalábbis most nem
azért egy 10k alatti jenki zárásnál, olyan nagy gap-ot nem várnék, főleg ha a polgártársak még nem zárták forint shortjukat... :)
Bármi lehet, én nem vitatom, de azért mi nem egy -200 pontos USA-ra estünk 2 nap alatt ilyen sokat. Ha hétvégén mégsem lesz sok csontváz, vagy bármilyen zavar, itt hétfőn lehet egy komoly GAP, függetlenül USA zárásától.
http://stooq.com/q/?s=fbux.f&d=20100604&c=3d&t=l&a=lg&b=0&r=dj.f
Most veszek eppen kocsit, majd meglatom, mi lesz benne. Nem kertem bele ilyen izet, de meg hatha berakjak atvetelkor. :)
Mondjuk az jobban idegesit, h. a rohadt frank nagy reszet meg 190 alatt valtottam hozza...
remélem is hogy mennek a pincébe! hozzád hasonlóan nem dobtam a shortjaim viszem jövő hétre, remélem kicsit megtolják úgy 20300 környékére , ott realizálok:) gartula azoknak akik realizáltak akik tartottak azoknak gyümölcsöző lehet a jövő hét! ma nyelvvizsgáztam ha az is sikerült akkor überglücklich leszek, de boldogabb akkor lennék ha a buxin a 20 ezret nyaldosná,mi meg a fagyit! jó hétvégét mindenkinek
további merülés lesz jelen ábra szerint :(
van egy kis longom, meg sok realizált bukóm
Miért? A tiedben nincs robotpilóta?
Ha egy utasszállító gépet képes letenni 30-en belül, akkor igazán semmiség vezetni neki két szalagkorlát között...
:DDD
zuhannak ezek doszt :D nem kell itten shortokat zárni..még :D
Miért? Én akkor írok a fórumba.
Ja bocs, az 160, igaz egyszer lebuktam Csokigyáros látott akkor 110 volt. Viszont írásközben nem találtam a 4.-et. :DDDD
ne záródott nekem se 880-on 2 perccel lekéstem 14.41-kor adtam a megbízást... :(
ami késik nem múlik....
ha nem autópályázom zártam volna, de 140nél csak nem tőzsdézem:)) pont akkor volt sc
két shortom is záródott...
21320-on (tegnap nyitott 23k-n nyitott) és 20880-on (22460-on nyitott).. 2x10k..
már csak 10k maradt.
Akkor megadom számlaszámom. Reggel átutaltam hiteltörlesztőt. Du utána kellett utalnom , hogy elég legyen pedig hagytam rá.