Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Lajosnak szóltam reggel.…

#262299 Csokigyáros

Lajosnak szóltam reggel... többet vártam. mondta várjak du-ig... :)

mi volt itt ma skacok? asszonypajtásnak van szülinapja, egész nap shoppingoltunk :)

beszéljek vele, hogy többet vártam tőlük? :)))

Tegnap meg arra mertem k…

#262296 akpo7

Tegnap meg arra mertem kovetkeztetni, h. csak Kosa es Varga shortolnak, de a helyzet TA alapon mast mutatott, igy ma befordultam shortba, zartam is eleg lenn, csak picit koran nyilott ujra a zarot nezve. Tegnapi napot nem kellett volna annyira elkurnom. Mindegy...

Ha egyebkent nagyon USA indexekhez akarjuk a BUXot hasonlitani, akkor most vagyunk annyival a 200 napos alatt, mint az S&P, tehat a korrekcio abszolut nem volt irrealis, csak esetleg varatlan. Sztem innen mehetunk majd ujra a kinti indexekkel, ha a hetvegen nem hirdetnek allamcsodot. (HUFot mondjuk elfelejtettek visszahuzni.)

Re: nincs cím

#262280 Sparrow Előzmény: #262270

Kössz ,csak ma nem nagyon voltam és nem tudtam mindent nézni. Nem láttam minden hsz.-t. Hasonló lehetséges verziót én is csináltam magamnak ,de nem gondoltam,h ilyen gyorsan épül...

Re: gl

#262273 kelvin Előzmény: #262256

én tervezem, hogy otthagyom őket a picsába

Nem az első alkalom, hogy kibasznak velem is.

Ja és a válasz, hogy nem ők a hibásak, hát akkor ki a ****om???

#262270 Hathor Előzmény: #262235

Nem tudom mit? a kép a második oldalon van 16.20előtt valamivel

léptem, sziasztok

#262256 Kissherceg Előzmény: #262248

600on... kezdem azt hinni, hogy a túlterheltség sem volt véletlen... equitas ment... 450körül vittem be a short zárást ami persze nem teljesült... valag lé

#262251 Zabás Előzmény: #262204

Érdekes záróban semmi extremitás nem történt, ez most meglepett!

21600

KT 2,74% visszaállt normálra!

Nekem jó volt a mai nap.…

#262245 Benjoe

Nekem jó volt a mai nap. Éves nyerőmet megdobtam 30%-kal. Kellett már.

#262238 Sparrow Előzmény: #262233

Nekem konkrétan gyerkőccel kellett lófrálnom, még gép sem volt a közelemben ,nem mintha elhamarkodottan hoznék döntést ,de mégis több lett volna az esély.

#262235 Sparrow Előzmény: #262228

Hathor, ha majd lerajzolod felteszed,ha szépen kérlek? Mert már tényleg éles a dolog.