a 60 perces Ta-dra hivatkozva, ha elesik 170 rendesen, akkor onnan 1k tér nyílik lefelé!
Sztem most azt kellene figyelni, de ez a KT zavar, promptot fogom adni, hatit csak 350 feletti KT esetén
a 60 perces Ta-dra hivatkozva, ha elesik 170 rendesen, akkor onnan 1k tér nyílik lefelé!
Sztem most azt kellene figyelni, de ez a KT zavar, promptot fogom adni, hatit csak 350 feletti KT esetén
Szijjasztok!
Én itt nem merek (akarok) bővíteni, inkább megvárom a 21,6-21,7k elesését, mert akkor lesz még egy ezres lefelé 20,5-ig. Ez a szint ma nem hiszem h elesik.
Na kolléga megcsináltam a Petis chartom :)
elliott le fel, bull flag fel, fordított fej-váll le fel, majd most le :)
kis kt miatt prompt piacot shortolom, de itt is bővíteni kéne...nőhetne a kt eshetne a prompt :))
120kt mert Rg nem hajlandó esni,ilyen nincs vazzeee...
Nem semmi bakker, ilyent évvégén kéne csináljon esetleg...
Ennyi köze van egymáshoz:
http://stooq.com/q/?s=eurusd&d=20100604&c=1y&t=l&a=lg&b=0&r=dax
De ez itt nagyon OFF!
Bocs mindenkitől!
Ez a kettő Hedgelésre is jó lenne :))
oké,nem hasonlítgatom,nem is szoktam,csak ott az eggy fontos szint ha aszt elesi abból gebazs lesz,és aszt megérzik majd.
közelít hozzá.. nagyon meleg..
na elég az off-ból, mert már megnéztem, hogy nem a devizás topikban írogatok-e :)
Hagy már az €é és a BUX összehasonlítgatást! €$ már december óta esik ez meg Április közepe óta!
Semmi közös nincs bennük!! Ugyan ez igaz €$-SNP meg a többi indexre! Forexet nem szabad hasonlíthatni a RV-el
Akárcsak RV-et az INdexekkel!
Semmi korreléráció nincs köztük!
A DAX 2010-04-27-én fordult az sem Decemberben!!
Nekem azért érdekes mert akkor daxlit csak beütik,ha daxlit beütik,ütnek tovább minket is.
eurusd 1,2180/1,5143 cca 80 %.
Ez bux (25.690) esetén 20.663-as árat jelentene...