Ütögeti azért lessz tréfás,Eur/usd nem sok kell neki,mostmár lefogják csapni,valamire tuti beadják a piacot és meglessz végre a buux 20 ezres célár is,,remélem onnan már dobálnék el shortot.
Ütögeti azért lessz tréfás,Eur/usd nem sok kell neki,mostmár lefogják csapni,valamire tuti beadják a piacot és meglessz végre a buux 20 ezres célár is,,remélem onnan már dobálnék el shortot.
he, he Még Kövér vagy valamelyik hasonló okos kijelenti,hogy a hiány a duplája lesz a vártnak, nem is a szakadék szélén vagyunk, hanem az alján, stb. akkor hamar pánik lesz.
Mondjuk bele adtam a ft-ba 281,5-en certiben. Ez egy kicsit hülyeségnek tűnik most, de végül is péntek van nem?
Engem maximum a felfelével viccelne meg,egyem ez a tréfás magyar piacot is....
szerintem meg meg kéne csinálni jobb vállat, az emelekedő csati is felfele megy, a támaszvonal is. Mondjuk a hír tovább ihatását nem tudom.
Ma reggel néztem CDSünket esti állapot szerint 308bázisponton voltunk a pár napos 248, a két hetes 190es szintről.
S&P is ütlegeli alulról folyamatosan 200ast, azt átviszik szerintem és 1112, 1148 benne van
Bux naposon 100és 200MA közé szorítva, meg az emelkedő támaszvonal közte azon ül ma is.
Onnan felpattanás és 50es-200as közötti mozgásra várom, 100-as fölött
Szerintem este usa megtréfál minket,lefelé.Eur/usd meg beborul száz alá,aszt akkor daxnak ias csüccss.
nem, ez a nagy elliott amit múltkor raktam fel.. szépen kész is van :)
mai peti chart bux volt a téma
Válságtőzsdések :D
Közben bux két primadonnája csillog villog napi maxon,forint tegnapi zárónál 281,8....kt 250,normál dolog mindegyik!
készen is van, fordított fej-váll szerűben oda vissza elliottszerű.. ennyi
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=447946&place=
"S bár a forgalom stagnált, a kötésszám - mely a fix díjak miatt igen jelentős a brókercégek eredménye szempontjából - közel duplájára emelkedett. A kereskedés képe tavaly gyökeresen megváltozott, a nagyobb intézményi megbízások helyét a piacon megjelent új kisbefektetői réteg apróbb kötései vették át, év végén a forgalom 45 százaléka volt a magánszemélyekhez köthető."
Ebben a cikkben szerintem az az érdekes, hogy milyen nagy a magánszemélyek száma a tőzsdén. Igaz ezek nagy része remegőkezű háziasszony, de ezek szerint elég komoly oldal van a nagyokkal szemben. Igaz lehet pont emiatt lehetséges ilyen jól irányítani hangulattal a tőzsdét.
föl le 5ös elliott, de bull flag vagy elliott majd mindegy, egy a kettő :)
majd ha ráérek megcsinálom.. most sok a melóm
Nap hőse Molly.....Rg talán nem ér rá?
Kiszálltam nullában, nem idegölöm magam tövább!
Brrrrrrrrrrrrr!
A tegnapi napot nem bocsátom +!!!
5ös kis elliott le, onnan bull flag fel :) ???
Egy rajzot tudnál erről mutatni!! Mert nem értem.
Erre gondoltál?:
5ös kis elliott le, onnan bull flag fel :)
de már megy is a kicsike..
minden jónak tűnik amiket nézek, de én nem tudok így forogni :)
kicsit, meg úgy sem fogok venni..
vagy fel elliott vissza, annak 4ese már
Van.