Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#261204 Robag

Azért az meglepett, hogy a Bloomberg a Napiból tájékozódik. Remélem nem vesznek át minden dezinformációt, amit a napisok összehordanak néha...

#261172 RemegoKez Előzmény: #261171

Jah, meg mérges vagyok, mert a gigantikus súlyadómat DMJV-nek fizetem, de egy sms-re nem futja az ilyen akciók előtt ... :)

#261168 banyaiz Előzmény: #261163

még néhány ilyen nyilatkozat, aztán a CNBC keresi fel, hogy is van ez a gazdasági helyzet. :D

Nem semmi a fazon az biztos.

#261163 RemegoKez Előzmény: #261148

:D

Lalinak azért vki elmondhatná, hogy ilyen konferencián nem a szokásos hirTVs lemezt kell feltenni. :)

#261160 Waszeitung Előzmény: #261149

Félreértesz,pont ezt mondtam:vszeg szándékos volt hogy ilyen durván,mindenféle körítés nélkül megmondták a rideg igazságot,tiszta véletlen hogy Viktor ma találkozott Barrosoval és a héten lesz találka IMF el is...

A nekünk nyújtott hitelből nem mindet hívtuk le,szval van tartalék talán a spejzban,kíváncsi lennék hogy miért kellett ez így tálalni.

Holnap hasonló nap lenne mint ma délután nem lepődnék meg,modjuk 23e felett igen :D

#261155 banyaiz Előzmény: #261140

sok ország van olyan adósság csapdában amiből soha nem tud kikerülni.

Tudod olyan ez, hogy te hazudsz, én hazudok, aztán mindketten biztosítjuk egymást kölcsönösen hiszünk egymásnak, miközben tudjuk, hogy nem úgy van, de senkinek nem érdeke ezt firtatni. :D

A világ bármely országa, még Usa is ha a befektetők nem jegyeznék le az államkötvényeit fizetésképtelen lenne. Az meg, hogy lejegyzik e, piaci hangulaton múlik. Mostanában divatos volt görögöket büntetni, tulajdonképpen bármelyik országot ki lehetett volna választani erre a célra. Gondolom azért kerültek puskacső elé mert kamuztak tényleges számaikról és ez kiderült, ha nem derült volna ki ma is boldogan jegyezgetnék a kötvényeiket, pedig az ország helyzete ugyanolyan pocsék lenne. :D

Csokigyáros: :))

#261149 Euroman Előzmény: #261138

ez nem volt sehogysem tálalva...mivel Kósa kimondta, ezért muszáj volt továbbadni, tudósítani róla....max el lehetett volna hallgatni....ahogy nézem a képeket, Barroso is eléggé kényszeredetten vigyorog Orbánra...lehet, hogy már tudják, újabb kölcsön kell Magyarországnak is...azért ez a nulla belső fogyasztás valahol vissza kell hogy üssön...és ha sok embert kirúgnak, még ennyi fogyasztás sem lesz. Az 1 milla új munka hely csak üres szólam, egyelőre csak folyamatosan megszűnnek....

szóval.. reggel szóltam …

#261148 Csokigyáros

szóval.. reggel szóltam Lajosnak... van egy kis bux shortom meg forint shortom...tudsz-e rajta segíteni.. mondta hogy mond valamit... :) köszi Lajos... tudtam jó polgármesterünk van... :)

#261140 kerikoma Előzmény: #261138

Hát én tuti, hogy a barátaimnak mondtam, hogy Görögországot szidják, de mi is ott vagyunk, de teljesen el van tusolva.. És a Fidesz előbb utóbb kinyögi az államcsőd lehetőségét... Miért lennénk mi jobbak mint a Görögök... Talán annyiból, hogy a Magyar dolgozik minta a barom alamizsnáért....

Amúgy hosszútávon mindenképp short most már biztos részemről, esetleg néha néha hullámlovaglásként long, de kemény stopokkal.

#261138 Waszeitung Előzmény: #261133

A helyzet nem túl rózsás az biztos,de ugye ha akarták volna lehetett ezt volna másképpen is tálalni,nem hiszem hogy véletlen volt ez a drasztikus megnyilvánulás,shortbeültetésnek remek volt :D

#261134 kerikoma

Pontosan így van.. Felmenetel sem és a le sem volt Usa függő:)

#261133 kerikoma Előzmény: #261122

350-en zárt, én 300-ról shortolom tegnapról.... Ma nem voltam nyugodt:-) Egyébként vártam már a Fidesztől, hogy benyögik ezt a Göröghöz hasonulást, de már korábbról...

Az a baj, hogy szerintem is közel vagyunk, (vagy voltunk) nem tudom hozzájuk.... Island jut eszembe, mert hozzájuk is közel voltunk anno, de nem merte be vállalni senki, sem nyugat, sem mi... inkább adtak egy kis alamizsnát, hogy eltoljuk egy kicsit messzebbre azt ami szerintem nem elkerülhető....