Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#261122 Waszeitung Előzmény: #261103

Igen,bár nem tudom pontosan hol zárt hati,le kellett lépnem 16.30kor,kedden+szerdán zártam longot,mindkétszer jobb lett volna átvinni,most ezt átvittem,möglássuk kasza vagy nyisza! :D

Amúgy ez a Görög hasonlat csudajó,mert elvileg mi már kaptunk hitelt azaz "meg vagyunk mentve",más megmentési formátum nem nagyon létezik ezen a világon,szval érdekes ez az "elszólás"...

#261118 kerikoma

Sokat értek belőle:-) pl Lajos Kosa, meg ország, meg Fidesz meg Greek, de ez most ugyanaz a cikk, hogy közel vagyunk a Görög államcsődhöz?:-)

#261112 Euroman Előzmény: #261069

nekem volt 2008 nyaráról 220-240-es eurom, amit 2009 márciusában 310 fölött adtam el...most sajnos nem volt ekkora buli az eur, inkább usd kellett volna...

#261103 kerikoma Előzmény: #261097

Van egy főnököm és azt mondjuk rá, hogy roppant kemény nagyon igazstágtalan:D Rád ez nem vonatkozik:D:D:D

Maradt a short pozid?

#261097 Waszeitung Előzmény: #261094

Pedig de viszketett a kezem hogy vegyek hatit,amit meg is tettem,100 pont bukóval repült is,utána short ugyanakkora mennyiséggel :D

kobr0c nem a személyed ellened van kifogásom,azért moderáltalak mert több topikba írtál és ugyanazt....nézz szét az oldalon,megtalálod amit keresel,használd topikoknál a keresőt,van tudástár, blogok,sok sikert!

Apropó ennek a közel ezer pontos esésnek a végén vásárolt vki vmit ?

törölve

#261093 kobr0c

SZiasztok!

eléggé új vagyok a tőzsdézés terén!

Nem tudtok ajánlani egy olyan oldalt angolul akár vagy magyarul, ahol hosszabb távú kitekintőket lehet olvasni a részvénypiacokról?

pl ilyet: http://hozamplaza.hu/hozamplaza/portfolio_ajanlat.php?id=aegon

Vagy milyen gazdasági hetilapot vagy havilapot ajánlottok, ami hosszabb távú elemzéseket nyújt nem heti szintűt?

köszi

Peti

#261079 Waszeitung Előzmény: #260934

Azért van az ugrabugra mert nagy a vola és lehet fel s le keresni,amióta Te tartod a shortot azóta 2e pontot jött fel a hati,ebből ha próbalongom tartom akkor 1,5e pontot fogtam volna,így kétszeri beszállással viszont fogtam ennek felét és most is van shortom 21,7e ról....aminek egyenlőre örülök,bár ez szokott reggelre elmúlni :D

Kíváncsian várom hogy ez a zuhé folytatódik-e mert erre a hírre azért támadt némi zűrzavar,forintocska 280 felett,ettől függetlenül nyitott vagyok mindkét irányra.

#261069 pruntyoke Előzmény: #261061

nem kell 98-ig visszamenni..csupán 2 évvel ezelőtt is 150 környékén volt..ha tutttam volna akkor...hogy milyen idők jönnek 2010 derekán...akkor.......

:)

#261061 big-ebuy Előzmény: #261058

hajam így állna mint a képen a örömtől ...:)én váltottam ott 1998 körül...de rég eladtam má

#261058 pruntyoke Előzmény: #260966

az átváltást még annó volt akkor lett volna érdemes meglépni mikor pár éve 160 környékén poroszkált az USD..most, hogy már 230 felett van már nem olyan jó buli...akkor kellett volna valami jó előrelátó elemzést készíteni..fejünk se fájna..:)

#261030 BudFox Előzmény: #260934

Full shorttal szoktam beszállni ha beszállok...és ilyenkor nem lehet tartani ha megindul felfelé, ezért a sok ugra -bugrálás...

A mai nap is jobb lett volna ha a 23.025 ös shortomat tartottam volna végig..de nap közben annyira profin ment a szivatás...úgy nézett ki végig hogy megindulnak nagyon felfelé...nagyon profin csinálják a srácok, brókerek odaát..

még USA nyitáskor se lehetett nagyon látni az irányt.. hirtelen be -bezuhant...majd megvették megint.

mindegy..azért kerestem ma...és a pakkom 60 % -a megvan..

holnap ráteszünk ha esik.

ide nem elég 4 évnyi rutin...áááá...kétszer annyi se elég hogy ezeket a ravaszságokat észrevegyük jó előre.

#261018 Robag Előzmény: #261016

Nekem meg kedden volt kár fölkelnem. :)

Elég lett volna ma ránézni arra a longra, és átfordítani. Kedden nagyon megtréfált az SnP futi, azért léptem túl hamar.

#261005 Sparrow Előzmény: #260946

Jaja, amúgy engem a mai hezitálásomba,h 400 pont esés után lesz-e még érdemi esés pont ez billentett át, h az eur/huf 274-ről 278-ra szökött du.-ra.

#260999 Robag Előzmény: #260987

Sebaj, innen szép nyerni. Lassan csak irányba állunk.

Egyébként még mindig nem vagyok nyugodt. Most nézegettem a hosszabb távú chatrokat, és még nem kerek a dolog. Ha van egy kis szépérzékük azoknak akik a piacokat rángatják, akkor még domborítanak egy kicsit azon a jobb vállon. Van rá még akár két hetük is. Addig simán eltarthat egy volatilis oldalazás.

És ez hozhat egy magasabb B pontot is a nagy elliottban a mai maxnál.

#260987 Lunatic Előzmény: #260973

Én zártam a shortokat mielőtt lejött.

A májusi plusz elhajózott Texas felé két nap alatt.

Mondjuk az amúgyis elúszott, de a délutáni lecsúszka még a hab lett a tortán. :(